Lästringe, Tystberga

Lilla Brunna 1

  • 3 rum
  • 118 kvm
  • Villa
Högstbjudande 3 495 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig enplansvilla på landet.

Njut av lantlig charm och modern komfort i denna enplansvilla i Tystberga. Med generösa rum, en altan med åkerutsikt och ett rymligt garage är detta drömboendet perfekt för både sommar- och permanentlivsstil. Välkommen till din nya oas i harmoni med naturen.

Denna enplansvilla, belägen i ett naturskönt och ostört lantligt läge, erbjuder en bekväm och funktionell livsstil. Med tre rum och kök är detta hem välutrustat för både vardagsliv och avkoppling.

Vardagsrummet imponerar med sina generösa fönster som släpper in mycket naturligt ljus och skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns även en mysig insatskamin som bidrar till en varm och inbjudande känsla. Utgången till altanen från vardagsrummet erbjuder möjligheten att njuta av naturen och den vackra utsikten över åkrarna.

Det rymliga köket har gott om plats för matlagning och måltider, samt en trevlig matplats där familj och vänner kan samlas.

Boendet har två sovrum och två badrum, varav ett är nyrenoverat och erbjuder modern komfort.

Utomhus finns en stor altan som är perfekt för utomhusaktiviteter och sociala sammankomster. Tomten är stor och ger möjlighet till odling och andra trädgårdsaktiviteter, med ett förberett utrymme för ett framtida uterum. Ett växthus finns också på plats för den trädgårdsintresserade.

På fastigheten finns även ett imponerande garage på cirka 80 kvadratmeter, vilket ger gott om plats för hobbyverksamhet eller förvaring av fordon och verktyg.

Detta boende är mångsidigt och passar både som sommarboende och permanentboende, med sin harmoniska miljö och närhet till naturen.

Boka visning

  • Detta är en öppen visning. Vi uppskattar om du kan anmäla din ankomst via vår hemsida. Varmt välkommen!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Lästringe, Tystberga

Lilla Brunna 1

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.