Landet - Tystberga, Tystberga

Svärdbro Bergastugan 1

Såld
  • 5 rum
  • 186 kvm
  • Villa

Varmt välkomna till en idyllisk villa på den sörmländska landsbygden.
Huset ligger högt beläget med fina siktlinjer över ängar och hagar, här finns 140kvm altan i västerläge och ett inglasat uterum med infravärme som förlänger utesäsongen.
Välkommen hem!

Varmt välkomna till en idyllisk villa på den sörmländska landsbygden.
Huset ligger högt beläget med fina siktlinjer över ängar och hagar, här finns 140kvm altan i västerläge och ett inglasat uterum med infravärme som förlänger utesäsongen. Huset är 186 kvadratmeter fördelade på 5 rum och kök, planlösningen erbjuder möjligheten att ändra till 7 rum.

Husets entréplan har en fin balans mellan öppna, sociala ytor och det lite mer privata med sovrum. Från det ena sovrummet nås det inglasade uterummet. Köket är av god storlek och i direkt anslutning finns såväl matsalsdel som vardagsrum, här kan ni med enkelhet installera en kamin för att öka mysfaktorn än mer, med utgång till den fantastiska altanen. Utsikten och känslan från altanen är svårslagen, både solläge och siktlinjer behöver upplevas på plats då de är för bra för att beskriva.
På övre plan välkomnas ni till ett stort öppet rum, där ni enkelt kan bygga in ett eller två sovrum till om behov finns. Hela övre plan har ett magiskt ljusinsläpp, framförallt ifrån takkupan där även utsikten sträcker sig långt över ängarna. I andra delen av övervåningen finns ett master bedroom med stor klädkammare och badrum med badkar ensuite.

Huset erbjuder löpande goda förvaringsmöjligheter och lösningar för ett aktivt liv. Exempelvis finns en groventré som leder in i tvättstugan där det finns gott om plats för torkskåp, i dagsläge finns det torktumlare, tvättmaskin och en bra bänk med god arbetsyta.

Den stora tomten erbjuder möjligheter för hela familjen, här finns gott om plats för lekar och sporter samt utrymme för växthus och planteringar för den odlingsintresserade. På tomten finns även ett garage/förråd, en carport och en uppvärmd dubbelhundgård med vatten.

Här har ni nu möjligheten att köpa en fantastisk fastighet på sörmländska landsbygden med närhet till Nyköping och E4:an.
Varmt välkomna på visning!

Mer om mäklarna