Kvegerö, Tystberga

Lammsjövägen 22

  • 3 rum
  • 54 kvm
  • Vinterbonat fritidshus
Högstbjudande 1 995 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Charmig sommarstuga med sjötomt

Välkomna till ett av de charmigaste sommarhusen vi fått äran att presentera! Tre stycken bra badsjöar i mer eller mindre direkt anslutning till fastigheten finns ingenting att klaga på gällande läget, att huset dessutom är öppet, ljust och helt fantastiskt gör inte saken värre! Med närhet till Trosa

På Lammsjövägen 22 ligger ett charmigt litet hus med två sovrum, öppen planlösning och fantastiskt ljusinsläpp. Interiören går i vitt med ljusa golv och liggande panel på väggarna. Kök och sällskapsrum är sammanlänkade med en öppen spis i mitten, fönster i alla fyra väderstreck ger rummet ett luftigt intryck. Köket har vita luckor och stilren bänkskiva i ljus marmor, vitt kakel bakom spisen. I övrigt finns utrustning såsom köksfläkt, ugn och kombinerad kyl/frys. I det stora sällskapsrummet finns en platsbyggd soffa från vägg till vägg för hela familjen att slappa på. Med utgång från vardagsrummet nås en rejäl altan med utsikt över tomten och Lammsjön. Under altanen finns en utomhusdusch under tak att njuta av efter en varm sommardag i solen. En gäststuga, uppförd 2010, finns på tomten att disponera för vänner och familj som kommer på besök. Under huset finns en källare, lika stor som bostadsdelen, med utrymme för bl.a redskap, maskiner och ved. I tomtens bortre del finns en privat lund precis vid Lammsjön, här har ni möjlighet att lägga egen liten båt och njuta av det lugn som sjöar bidrar med.
Bara några minuters promenad bort finns i Lammsjöns badplatser, strand perfekt för de med yngre barn och brygga man kan dyka ifrån. I området finns också festplats och bollplan. I området finns ett flertal pittoreska handpumpar för dricksvatten. Både huset och området definierar det fantastiska med svensk sommar, charmigt, mysigt och helt underbart!
I Granlund bor du nära E4:an med en knapp timme till Stockholm, ca 20 min till Nyköping och 15 min till Trosa - en av Sveriges vackraste sommarstäder. På www.granlunds.nu finns mer information om Granlunds Fritidsområde.
Varmt välkommen på visning!

Boka visning

  • Varmt välkommen på visning!
    Boka er plats via mail eller på vår hemsida.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Kvegerö, Tystberga

Lammsjövägen 22

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.

Pågående budgivning

Högsta bud 1 850 000 kr
  • 1 850 000 kr Budgivare 1 2024-05-15 17:02