Tygelsjö, Tygelsjö

Tornkammaregatan 20

Såld
  • 6 rum
  • 131 kvm
  • Villa

Modern 1,5-plans villa med stora sociala ytor!

Hjärtligt välkomna till ett familjevänligt område där vi finner denna trivsamma och gedigna 1,5-plansvilla uppförd 2007. Klädd i putsad fasad med tilltalande planlösning, 3 sovrum i riktigt bra storlek och tomt i fantastiska sydväst. Ett välkomnande hem som har goda ytor att trivas i för hela familjen. Huset pryder sin plats intill grönområden och parker som är lugna och lummiga.

Utöver attraktivt och efterfrågat läge erbjuds goda förvaringsutrymmen, modern interiör och genomtänkt planlösning som täcker både sociala och praktiska behov. Bostadens naturliga samlingspunkter utgörs av ett spatiöst vardagsrum som ger plats för matsal och sociala ytor att umgås på samt köket med utgång till trädgården där ni kan njuta av sommarens kvällar. Interiören är smakfull och modern med ett fullt utrustat kök med stor köksö och två badrum fördelat på båda våningarna.

Ombonad och stor trädgård ger ytterligare mervärde och bjuder in till spring och lek, grönskan och det mysiga uterummet förlänger bostaden med en ytterligare yta att umgås på. Tomten ger plats för studsmatta, grönskande planteringar, fruktträd som odlingsbäddar - här finns även ett praktisk förråd för alla trädgårdsredskap och ett stort garage. I området råder härlig gemenskap och i närhet finns grundskolan till högstadiet, vårdcentral och affärer.

Mer om mäklarna