Trelleborg, Trelleborg

Magistergatan 3

Såld
  • 6 rum
  • 145 kvm
  • Villa

Här har vi ett trivsamt och ombonat hem i mycket gott skick!

Förbesiktigad

Förbesiktigad!

Med attraktivt läge på en lugn återvändsgata kan vi nu erbjuda denna trivsamma familjevilla med inredd källare och vind. Här har man verkligen tagit vara på varenda kvm!
Renoveringar på både insida och utsida har utförts löpande sedan nuvarande ägare tog över huset 2009.

En boarea om 145 + 66 kvadratmeter fördelat på sex rum. Vare sig rundturen tar er åt vänster, höger, en trappa upp eller ned kommer ni att finna tre sovrum, ett masterbedroom med walk in-closet, ett allrum, ett vardagsrum med matplats, kök, två gästwc, en källare i toppskick med gott om förvaring, stort mysigt badrum med bastu, tvättstuga och förråd.
För att toppa det hela kliver vi ut i den härliga trädgårdsmiljön. Här finner vi en stor träaltan med poolområde, fler sitt- och loungeytor för avkoppling, gräsmatta, uterum och i växthuset trivs tomater och gurkor samt planteringslådorna är fyllda med säsongens grödor. Vid skymning tänds en mysig kvällsbelysning upp i trädgården. Det finns verkligen inget mer att önska för att göra detta till den ultimata hemmamiljö. Här kommer ni ha många trevliga grillkvällar med familj och vänner.
Intill huset finns ett garage/förråd med parkeringsuppfart. Det finns plats för två bilar.

Området är familjevänligt och lättillgängligt med närhet till skolor, förskolor, mataffärer, lekplatser och grönområden.
På ett par minuters promenad når ni populära Flaningen med sin härliga natur eller strandpromenaden för bästa utsikt över havet mot kontinenten. Bra buss och tågkommunikationer tar er till t ex Malmö, Svedala och Ystad.

Välkommen till Magistergatan 3.

Mer om mäklarna