Fru Alstad, Trelleborg

Sniddavägen 33-6

  • 5 rum
  • 194 kvm
  • Villa
Högstbjudande 4 695 000 kr

Boka visning

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din bokning!

 

Välkommen på visningen!

Drömmer du om lugnet och friden på landet? Då ska du fortsätta läsa!

Nu har du chansen att förverkliga din dröm med detta fantastiska hus till salu omgivet av naturens skönhet och charm mitt på Söderslätt i Skåne!
Välkommen till ditt eget lilla paradis från början av 1900 talet, där vardagens stress och brus ersätts av fågelkvitter, vindens sus genom träden och hästar på bete runt knuten. Tänk att det bara är 20 minuters bilresa från Malmö!
En blomstrande trädgård och en inbjudande terrass med ett spa och en damm nedanför, är som en oas av lugn och skönhet. Här kan du spendera långa sommardagar med att odla dina egna grönsaker, plocka bär och frukt från träd och buskar, njuta av barnens spring eller bara njuta av en bok under ett träd medan du lyssnar till fågelsången.

Stig in genom den blå träporten och låt dig inspireras av den magiska atmosfären som endast en innergård likt filmen "Mamma Mia" kan erbjuda.
Den stenlagda innergården är omgiven av vitkalkade väggar, prunkande grönska och färgglada blommor som skapar en oas av lugn och avkoppling.
Kliv in i den ljusa hallen som pryds med ett vackert marmorgolv och en inbjudande atmosfär. Till höger i hallen leder en dörr in till det helkaklade badrummet.
Till vänster ligger köket med sin rustika charm och moderna bekvämligheter. Blickarna dras till en vacker gammal järnspis, som ett monument över en svunnen era. En symbol för en tid då matlagning var en konstform och elden var hjärtat i hemmet.
Vidare från köket genom hallen når du masterbedroom. Rummet är rymligt och du kan enkelt möblera med en dubbelsäng och övrigt möblemang. God förvaring finns bakom skjutdörrspartiet längs med ena väggen.
Från hallen når du även in till vardagsrummet. Rummet är stort och ljuset flödar in genom de djupa fönsterkarmarna som fyller rummet med en varm och inbjudande glöd. På tal om glöd, i rummet står det en braskamin och när elden sprider sitt varma sken över rummet fylls det med en känsla av lugn och välbefinnande. Från vardagsrummet tar du dig via trappan i dess vita färg upp till ovanvåningen.
När du kommer upp för trappan och tittar till vänster från uppgången sett så finns det idag ett stort allrum i vinkel och det blir en mångsidig plats där man kan ha sin egna lilla vrå, eller kanske kontor eller varför inte ta en del av rummet och det skulle kunna byggas om till ett extra sovrum,
Vidare finner vi två stycken sovrum samt ett inbjudande badrum med dusch och badkar som har sin charm med snedtak och fönster upp i himlen.

Säljaren berättar;
"Att få se årstiderna skifta genom jordbrukets faser har varit helt magiskt! Söderslätt har en otroligt bördig jord och det är ingen slump att man är omgiven av fält som ger oss korn, vete eller i vackraste fall; raps. Det jag kommer att sakna mest är att vakna tidigt en morgon i maj, gå barfota genom daggen i gräset och invänta näktergalens morgonsång. Den har hittat sitt smultronställe nere i dungen och sjunger för oss år efter år. Vem du än är som nu kommer att bo här; välkommen till ett litet paradis på skånska slätten"

Så varför drömma när du kan bo i din alldeles egna oas mitt i hjärtat av Söderslätt!

Huset är förbesiktigat.

Boka dig till visning via objektets hemsida. Välkommen!

Boka visning

  • OBS! Tidsbokad visning. Vänligen gör din anmälan på vår hemsida. Om ni är på Hemnet, vänligen klicka på "Läs mer hos mäklaren" för att göra er tidsbokning.

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Fru Alstad, Trelleborg

Sniddavägen 33-6

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.