Trångsund, Trångsund

Etydgränd 47

Såld
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Villa

Trivsamt parhus för barnfamiljen med närhet till skolor och lekplatser

Välkommen till detta fantastiska friköpta parhus, ditt nya drömhem! Med en plan tomt och ett fantastiskt solläge, är detta hus en perfekt plats för att njuta av soliga dagar och mysiga kvällar.

På nedre våningen kommer du in i en rymlig hall med klinkergolv och garderober för smidig avhängning. Köket har gott om utrymme för förvaring och en generös bänkskiva, och det finns en praktisk dörr som leder till husets tvättstuga som har tvättmaskin, torkskåp och diskho. Badrummet på denna våning är stilrent och blev renoverat 2013. Vardagsrummet är en ljus och luftig plats där du kan koppla av och njuta av livet. Altanen utanför vardagsrummet är perfekt för grillkvällar och avkoppling i solen. Du behöver aldrig oroa dig för brist på förvaring tack vare förrådet på baksidan av huset samt plats på vinden inne i huset.

På övervåningen finns tre rymliga sovrum med gott om plats för sängar och annan möblering. Ett av sovrummen är extra stort och ger möjlighet att dela av det för att skapa ytterligare ett sovrum. Badrummet på detta plan har ett badkar, våtrumsmatta och ett fönster som ger fint ljusinsläpp.

Bostaden har också ett utmärkt läge med en förskola bara ett stenkast bort, och Edboskolan inom nära räckhåll. Det är en barnvänlig miljö utan biltrafik, och det finns flera lekplatser i närheten där dina barn kan leka och ha kul.

Det här parhuset är en dröm som blivit verklighet för dig som vill ha en trivsam och modern bostad med gott om utrymme och utmärkt läge.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna