Stortorp, Trångsund

Forsvägen 34

Såld
  • 4 rum
  • 120 kvm
  • Villa

Välplanerat parhus med öppen planlösning och solig altan!

Välkommen till detta härliga parhus i Trångsund, ett hem som erbjuder en bekväm och praktisk boendelösning för familjer som uppskattar funktionalitet och plats för umgänge.

Utanför entrén finns en asfalterad uppfart med plats för två bilar, samt ett intilliggande garage som rymmer en bil. På framsidan av huset finns en altan som blev byggd 2022 där du kan koppla av och njuta av solen, särskilt på kvällstimmarna. Här kan du bjuda in vänner och familj för en grillkväll och njuta av kvällssolen, eller bara koppla av och ladda upp i en lugn och avkopplande miljö.
En välkomnande hall med ljus klinker och skjutgarderober för förvaring. Badrummet på entréplanet har våtrumsmatta, dusch och bastu för avkoppling. På entréplanet finns även tvättstugan som är rymlig och praktisk.

Köket och vardagsrummet har en öppen planlösning med ljusa ytskikt och stora fönster som släpper in mycket naturligt ljus. Köket är fullt utrustat med ljusa köksluckor och granitbänkskivor, en stor matplats och utmärkta förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har gott om plats för möblering och rymmer bekvämt en stor soffgrupp.

På övre plan finns tre rymliga sovrum med plats för stora sängar och övrig möblering, ett rymligt badrum med badkar och ett förråd för extra förvaring. Här finns också en klädkammare där du enkelt kan organisera dina kläder och accessoarer.

Altandörren leder ut till baksidan av huset, där en vacker gräsmatta omger en platsbyggd grill och en inmurad pizzaugn under tak på altanen. Här kan du njuta av värmen från solen och bjuda in familj och vänner för middagar och festligheter.

En ny frånluftsvärmepump installerades i huset år 2022 för att öka energieffektiviteten och förbättra inomhusklimatet.

Parhuset ligger bara en kort promenad från flera förskolor och Trångsundsskolan, så det är enkelt att ta sig till skolan på morgonen. Bussarna går regelbundet från hållplatsen som är ett stenkast från huset, så det är lätt att ta sig till Farsta med sitt populära shoppingcenter och tunnelbanestation.

Sammanfattningsvis är detta en underbar plats att kalla sitt hem, där du kan koppla av och njuta av en hög livskvalitet i en trygg och fridfull miljö.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna