Stortorp, Trångsund

Essvägen 10A

Såld
  • 9 rum
  • 178 kvm
  • Villa

Fin tvåplansvilla på lugn gata i Stortorp!

Accepterat pris! Ring ansvarig mäklare för att boka tid till visning!

Varmt välkommen till Stortorp i Trångsund och denna friköpta tvåplansvilla på 226 kvm. Belägen på en lugn familjevänlig gata i natur och endast en kort promenad från allt som familjens vardag kräver.

Här erbjuds ett socialt och välplanerat hem stora fönsterpartier, en uthyrningsdel som kan ge extra pengar till uthyrning eller där tonårsbarnet kan ha sitt egna hem.
Huset erbjuder även två stora allrum var av ett har en trevlig täljstenskamin som höjer mysfaktorn och skänker värme. Fem sovrum men där man kan bygga till en vägg vid matrummet för att få ett extra sovrum vid behov.
Tomten i sig är lättskött med gräsytor och en stor altan som finns på husets baksida. Där lyser solen fint på morgonen och förmiddagen.

- Två stora allrum var av ett med täljstenskamin
- Stor altan på baksidan av huset
- Ljusa och väl tilltagna umgängesytor ute som inne.
- 5 sovrum, två duschrum samt gott om förvaringsmöjligheter.
- Uthyrningsdel som kan ge extra pengar vid uthyrning
- Bastu
- Populärt beläget i Stortorp med direkt närhet till skolor, buss, matbutik och badplatser.

Entréplanet erbjuder en stor trevlig hall med god förvaring, klinker och golvvärme. Två sovrum med gott om plats till säng och övrigt möblemang. Ett stort allrum med täljstenskamin. På entréplanet finns även bastu, dusch och en gäst wc. Garaget blev ombyggt 2022 till uthyrningsdel som har gott om plats för matbord, soffa och eget sovrum.

En trappa upp möts man av ett stort och härligt vardagsrum som är den givna samlingspunkten för vänner och familj. Från vardagsrummet når man altanen på baksidan av huset där solen lyser fint på morgonen och förmiddagen. När de varma sommardagarna är framme och solen gassar så skuggas altanen och matplatsen som kan vara skönt när middagen serveras.

I anslutning till vardagsrummet finns en matsalsdel där det stora middagsbordet får plats till många gäster och familj. Här finns möjlighet att bygga om till extra sovrum vid behov.
Det övre planet erbjuder även ett fint kök som blev renoverat 2022. Köket är fullt utrustat med goda arbetsytor, gott om förvaring samt fullskalig maskinell utrustning. Ett helkaklat badrum med både bubbelbad och dusch, dubbla kommoder med tvättställ och vägghängd wc samt dimbara spotlights och golvvärme.
Tvättstugan är även den helkaklad med praktisk tvättbänk och både tvättmaskin och torktumlare från Miele. Här finns även utgång till altanen.
På det övre planet finns även två rymliga sovrum som delar på en praktisk klädkammare utanför rummet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna