Stortorp, Trångsund

Hjärtervägen 24

Såld
  • 6 rum
  • 173 kvm
  • Villa

Solcellsdrivet paradis!

Huset välkomnar dig med en imponerande entré där plats för två bilar på uppfarten och en stenlagd trappa leder till dörren. Med en totalyta på 249 kvm erbjuder detta hem generös plats för både avkoppling och vardagsliv. När du stiger in möts du av en rymlig hall som genast ger en känsla av hemtrevnad och funktionalitet. Generösa skjutdörrsgarderober erbjuder gott om plats för kläder och skor, samtidigt som en charmig öppen spis skapar en mysig atmosfär och en välkomnande plats.

- Solceller 67st (2022)
- Nytt dubbelfalsad plåttak (2017)
- Ny omdragen el (2016)
- Nya fönster (2016)
- Badrum övre plan (2018)
- Nya Luftvärmepumpar x2 (2021)
- Låga driftkostnader
- Insynsskyddat läge
- Bastu
- 2st öppna spisar
- Möjlighet till snabbt tillträde

I hallen finns även en arbetsbänk som döljer sig bakom skjutdörrarna, vilket ger extra utrymme för hobbyer, praktiskt arbete eller ytterligare förvaring. Klinkergolvet möter det vackra parkettgolvet och skapar en harmonisk övergång mellan rummens olika delar, medan ljuset flödar in genom flera fönster och skapar en ljus och luftig atmosfär.

Vidare in finns det helkaklade badrummet som bjuder in till lyx och komfort med en avkopplande spamiljö som inkluderar både bastu och rymlig dusch. Den praktiska tvättdelen är komplett med en bänkyta med handfat samt tvättmaskin och torktumlare under för bekväm användning.

Huset erbjuder också ett rymligt motionsrum/hobbyrum och ett inspirerande musikrum som båda ger flexibilitet och utrymme för olika intressen och passioner. Övre plan välkomnar dig till en oas av komfort och elegans med ett stort och inbjudande vardagsrum som sträcker sig mellan matplatsen och det mysiga tv-rummet. Den majestätiska öppna spisen och det vackra parkettgolvet ger varje steg en känsla av komfort och elegans.

Köket är välplanerat och renoverades 2009 från IKEA med en bänkyta i EK och gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet på detta plan är en modern oas med en stilren kombination av mörk klinker och vitt kakel samt golvvärme för extra komfort. Tre sovrum kompletterar detta plan med antika trägolv och gott om plats för en avkopplande nattsömn. Detta hem är en perfekt kombination av stil, komfort och funktionalitet och erbjuder en harmonisk miljö för hela familjen att njuta av.

Uteplatsen är en förlängning av det bekväma boendet och erbjuder en oas av avkoppling och möjligheter till social samvaro. Från vardagsrumsdörren leder en välkomnande altan ut, skapad för grillkvällar och trivsamma middagar. Här finns gott om plats för ett matbord omgivet av stolar där familj och vänner kan samlas och njuta av måltider utomhus. En trätrappa leder vidare till ett soldäck, som kan vara en perfekt plats för att placera ett bubbelbad och njuta av en avkopplande stund. Tomten sträcker sig runt med en grönskande gräsmatta som bjuder in till lek och aktiviteter för hela familjen, och är den perfekta platsen för den obligatoriska studsmattan eller andra utomhusaktiviteter.

Huset har genomgått betydande investeringar och förbättringar genom åren för att säkerställa både hållbarhet och komfort. Bland annat har 67 solcellspaneler installerats för att minska beroendet av konventionell energi och främja hållbarhet. Renoveringar av badrummen har skapat moderna och funktionella utrymmen för avkoppling och välbefinnande.

Delvis dränering har genomförts för att säkerställa att huset skyddas mot fukt och mögel, samtidigt som ett nytt falsat plåttak har installerats för att garantera långvarig hållbarhet och skydd mot väder och vind. De nya fönstren har förbättrat isoleringen och energieffektiviteten i huset, vilket bidrar till en bekväm inomhusmiljö året runt.

Dessutom har elsystemet i hela huset dragits om för att möta moderna standarder och öka säkerheten, medan nya luftvärmepumpar har installerats för att optimera energiförbrukningen och minska kostnaderna för uppvärmning och kylning. Dessa investeringar och renoveringar är inte bara en markering av husets evolution, utan också ett bevis på ägarnas engagemang för att skapa ett bekvämt, hållbart och modernt boende för framtiden.

Detta är ett hus för dig som ställer höga krav på ditt boende, vill ha en insynsskyddad tomt och dra nytta av den senaste tekniken för att minimera din miljöpåverkan och energikostnader.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna