Stortorp, Trångsund

Schottisvägen 17A

Såld
  • 7 rum
  • 158 kvm
  • Villa

Drömhem med sjöutsikt och moderna bekvämligheter!

Detta imponerande hus med en totalyta om 256 kvm är en sällsynt pärla som erbjuder allt du kan önska dig. Beläget i ett lugnt område med närhet till badplats och utmärkta kommunikationer, är detta boende perfekt för den som söker harmoni och komfort.

- Uppvärmt med en energieffektiv bergvärmepump från 2020 (Nibe).
- Ett rymligt garage på ca 27 kvm för din bekvämlighet.
- Totalyta om 256 kvm
- Bastu & bubbelbad
- Sjöutsikt

Huset ligger idealiskt i ett fridfullt område med närhet till badplatsar och enkel åtkomst till bussar som tar dig till tunnelbanan (Farsta) och pendeltåget (Trångsund). Här kan du njuta av den stilla atmosfären medan du fortfarande har tillgång till stadsnära bekvämligheter.

Från baksidan av huset kan du avnjuta en riktigt fin sjöutsikt från den rymliga altanen. Dessutom omges altanen av en bergsrygg som skapar en mysig och insynsskyddad atmosfär. Här kommer solen att följa dig från morgon till kväll. Trädäcket inbjuder till grillfester och lek för barnen, och det inglasade uterummet med en fungerande öppen spis är en perfekt plats att koppla av och njuta av alla årstider. Den friköpta tomten erbjuder förutom gräsmatta, naturtomt uppe på berget och flaggstång. Denna rymliga uteplats har en välfungerande sommarvattenanläggning med två bekväma kranar som gör det enkelt att sköta om dina blommor eller fylla upp ditt SPA-bad. Här är trädgården designad för att ge dig en fridfull och vacker utomhusupplevelse. Du kan njuta av långa sommarkvällar tillsammans med vänner och familj när du dukar upp för en fest eller en kräftskiva. Belysningen på uteplatsen skapar en mysig atmosfär och gör det möjligt att njuta av stjärnklara kvällar.

Entrén välkomnar en rymlig och ljus hall. Här möts du av vackert marmorgolv från Yxhult, komplett med värmeslingor för extra komfort. I denna hall finns gott om plats för att ta av dig ytterkläderna och förvara dina tillhörigheter. Två sovrum finns på detta plan och kan även användas som gästrum. Ett av dem är utrustat med en stilfull walk-in-closet med skjutdörrar, perfekt för förvaring. Båda rummen är smyckade med ekparkett och har eleganta fönsterbrädor i marmor.

En helkaklad gästtoalett är ljust och välkomnande, med en WC, en praktisk kommod med tvättställ och golvvärme för extra bekvämlighet. Tvättstugan på detta plan är också helkaklad och erbjuder allt du behöver för tvätt och mer. Här finns en torkskåp, tvättmaskin, torktumlare och en bastu för avkoppling. Efter bastun kan du ta en uppfriskande dusch.

Ett mindre förråd finns även under trappan för extra förvaring. Detta plan är välutrustat för både praktiska behov och komfort.

Ett halvt etage upp finner du ett luftigt allrum om ca 38 kvm. Här kan du slappna av med familjen eller vänner i en trivsam atmosfär. Det vitlackerade slipade furugolvet ger rummet en varm känsla, och den fungerande braskaminen höjer både temperaturen och mysfaktorn.

När du går ytterligare en trappa upp möts du av en imponerande takhöjd på ca 3,40 meter och en elegant vitmålad hall som sträcker sig över hela våningen. Spotlights i taket skapar en enhetlig atmosfär och binder samman de tre sovrummen med badrummet, köket och matsalen. Här finns vacker stavparkett som sträcker sig från hallen till köket och matplatsen, vilket ger en enhetlig och stilfull design. På detta plan hittar du tre sovrum med naturligt ljus. Ett modernt badrum och en kök- och matsalsdel med enhetlig design och stilfull inredning gör detta till en perfekt plats för familjeliv och underhållning.

Fjärde etaget erbjuder ett förtrollande vardagsrum, som sträcker sig över imponerande 38 kvadratmeter. Här kan du njuta av en fantastisk sjöutsikt och värma dig vid den öppna spisen. Rummet är ljust och luftigt tack vare de generösa fönsterpartierna som ger naturligt ljusinsläpp. Spotlights i taket, som kan dimras efter önskemål, skapar den perfekta atmosfären. Golvet pryds av vacker ekstavparkett. Från detta rum kan du gå ut till det inglasade uterummet, som också är utrustat med en öppen spis.

Huset är idylliskt beläget endast ca 300 meter från Stortorpsbadet, som erbjuder både en vacker sandstrand och klippbadmöjligheter. Om du promenerar i cirka 15 minuter når du även Sjöängsbadet, som är en annan naturskön badplats. Här kan du njuta av sommarsimskola, utomhusgym, grillplatser och en vidsträckt äng perfekt för olika bollspel. För de som älskar båtliv erbjuds möjligheten att ha en egen båt i Drevviken, vilket ger tillgång till pittoreska sjöäventyr. Fiskare kan köpa fiskekort eller kräftfiskekort för att utforska de rika vattenområdena i närheten.

Under vintermånaderna skapas en fantastisk upplevelse då en imponerande isbana på hela 2 mil plogas på sjön Drevviken, perfekt för långfärdsskridskoälskare. Den närliggande Stortorpshallen erbjuder inomhusåkning och ishockey, bara 10 minuter från huset.

För de sportiga finns Nytorps Mosse IP inom cirka 20 minuters avstånd, med en fotbollsplan, hinderbana och utegym. Dessutom finns det en simhall och Skogås Racketcenter, som erbjuder badminton, tennis, padel och ett fullt utrustat gym. Ågesta golfbana och golfklubb nås med bil på endast 10 minuter och erbjuder också belysta längdskidspår under vintern. För naturälskare finns vägar runt huset som lämpar sig perfekt för avkopplande promenader och cykelturer. Ågesta naturreservat och Tyresta nationalpark ligger inom bekvämt bilavstånd och erbjuder fantastiska möjligheter till promenader och svampplockning.

Detta är verkligen ett hus som ger dig tillgång till en mängd olika fritidsaktiviteter och vacker natur i närområdet.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna