Sjöängen, Trångsund

Kråkbärsvägen 31

REDO™
  • 6 rum
  • 142 kvm
  • Villa

Unik villa med fantastisk utsikt, lugnt läge och moderna renoveringar!

Välkommen till denna villa som inte bara erbjuder panoramautsikt över det omgivande landskapet, utan även en unik känsla av lugn och avskildhet. Belägen på en återvändsgata, är detta hem helt skyddat från nyfikna blickar och buller från gatan nedanför. Här kan du njuta av en privat tomt, badad i solens strålar och omgiven av grönska. För den som drömmer om att bygga ett attefallshus eller garage finns det redan förberett avlopp av tidigare säljare, vilket gör detta till en unik möjlighet.

Den grusade uppfarten som generöst rymmer plats för 2-3 bilar. Huset är majestätiskt placerat på toppen av tomten och bjuder in till en hisnande utsikt, komplett med en välskött gräsmatta och en altan med ett inglasat uterum. Här kan du njuta av utomhuslivet året runt, oavsett väderförhållanden.

Interiört har entréplanet genomgått en omfattande renovering under 2022 och strålar av elegans och modernitet. Med ny frånluftsvärmepump och vattenburen golvvärme på hela entréplanet. Spotlights sprider ett behagligt ljus över den ljusa och inbjudande hallen, där klinkergolvet möter ett genomgående ljust parkettgolv. Ett nyrenoverat badrum i stilrena färger och ett kök som också är helt nytt med stilfulla mörka köksluckor och toppmoderna Siemens-vitvaror, inklusive en vinkyl, utgör bara några av höjdpunkterna.

Vardagsrummet är en fantastisk plats för avkoppling och sociala sammankomster. Genom att integrera ett tidigare extra sovrum har man skapat en generös och luftig planlösning. En altandörr har installerats och leder direkt ut till det inglasade uterummet, där du kan förlänga sommarkvällarna och njuta av utsikten. Med gott om plats för både soffgrupper och matplats blir detta rum hjärtat i ditt hem. Extra fönster har skapats för att fylla rummet med naturligt ljus och skapa en öppen och ljus atmosfär. Dessutom finns ett extra sovrum/kontor som nås direkt från vardagsrummet, vilket ger dig flexibilitet och möjligheter att anpassa hemmet efter dina behov.

På övervåningen möts du av ett allrum som fungerar som navet för de tre sovrummen och det helkaklade badrummet, komplett med både badkar och dusch.

Tvättstugan, som också genomgick en renovering 2022, är inget undantag och har utformats med stil och funktion i åtanke. Här finns alla bekvämligheter för att underlätta hanteringen av tvätt och städning. En praktisk grovingång från husets gavel gör det ännu smidigare att hantera dina sysslor.

Detta är verkligen ett drömhem som erbjuder allt du kan önska dig och mer därtill. Med en härlig tomt, enastående utsikt, moderna renoveringar och en perfekt balans mellan avskildhet och närhet till bekvämligheter, är denna villa en sällsynt pärla på marknaden.

Sammanfattningsvis erbjuder detta hem en unik möjlighet att bo i en grannvänlig miljö med enastående bekvämligheter och moderna renoveringar.

Välkommen hem!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

Sjöängen, Trångsund

Kråkbärsvägen 31

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.