Sjöängen/Trångsund, Trångsund

Odonbacken 15

Såld
  • 7 rum
  • 158 kvm
  • Villa

Rymlig familjevilla i Sjöängen

I två plan med en totalyta om 182 kvm bor ni här enkelt och tryggt i ett av Trångsunds mest populära områden endast ca 15 min från Stockholm med bil.
Den lugna omgivningen är en idyll för barnfamiljen där badsjö samt fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd. Sjöängsbadet är beläget några 100 meter från denna bostad som erbjuder långgrund sandstrand, brygga, båtplatser, bastuflotte (kräver medlemskap) samt stora gröna strövområden som är naturreservat flera stigar och promenadstråk.
Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som kort promenad till flertalet populära skolor, utmärkta kommunikationer (Busshållplats några 100 meter från bostaden) samt Trångsunds Centrum finns ett torg med olika butiker, restauranger, vårdcentral, apotek mm.

- Stor altan och balkong där solen lyser från morgon till sent på kvällen
- Beläget i ett klassiskt villakvarter med stort lugn
- Stora sociala ytor inne som ute
- Kamin i vardagsrum som skänker mysfaktor såväl som värmekälla.
- Bergvärme
- Fem befintliga sovrum av stor rymd, perfekt för den stora familjen som kräver flexibilitet. Med möjlighet att få 6 st sovrum!
- Närhet till skolor, bussar, centrum, natur och idrott

Entréplan innehar två rogivande sovrum, ett helkaklat badrum, ett allrum perfekt till tv-spelshörna, en rymlig tvättstuga, praktisk groventré och stort förråd som kanske kan bli en relaxavdelningar med bastu och bubbelbad i framtiden?

En trappa upp möts man av den fantastiska takhöjden på ca 4 meter och de stora fönsterpartierna och utgång till husets stora balkong på framsidan. Här finns plats för stor soffgrupp med myshörna framför tv-n och braskaminen utan att det blir trångt. Det övre planet erbjuder även tre rogivande sovrum var av det ena är master bedroom med egen utgång till balkongen på husets framsida. Alla sovrummen har plats för dubbelsäng. Intill master bedroom finns ett stort helkaklat badrum.
Det härliga köket som har en halvöppen planlösning mot vardagsrummet har mängder av förvaring, stor köksö samt full utrustning som ger den hängivna hemmakocken alla möjligheter som önskas. I köket finns även plats för stor matgrupp vid fönster där utgång till altanen finns.

Öppna upp dörren från köket till altanen så har ni en samlingsplats av rang för familjen under dom varmare månaderna. Här kan ni njuta av solen och samtidigt ta fram grillen och förbereda middag med goda vänner och familj medan barnen springer och leker på tomten.

På det stora hela en fantastisk villa i ett tryggt område där ni bara kan flytta in och trivas från första stund.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna