Fållan, Trångsund

Björkallén 28

Såld
  • 10 rum
  • 135 kvm
  • Villa

Unik fastighet i familjeidyllen Fållan!

Välkommen till Björkallén!

Denna villa har ett högt, insynsskyddat och soligt läge med vackra omgivningar och en varierad tomt med berg och stor gräsmatta. En villa med en unik planlösning med flera olika etage och fantastiska öppna ytor.

Entréplanet erbjuder en stor inbjudande hall med sällskapsdel och öppen spis, två rymliga sovrum , en gäst wc och dörr till garaget. Ett halvetage ner finns ett stort hobbyrum som exempelvis skulle kunna bli ett stort hemmagym eller ett relax och spa. I anslutning från hobbyrummet finns även en fin dusch med bastu, stor tvättstuga, ett pannrum och två rymliga förråd var av det ena används som matkällare. En trappa upp finns ett allrum med utgång till uteplats på framsidan av huset och dörr och trappa till baksidan. På detta plan finns även ett fantastiskt vardagsrum i vinkel med matsalsdel och stora fönster med fint ljusinsläpp. Ett härligt omhändertaget kök med exklusive jakaranda köksinredning/köksluckor, generösa arbetsytor och fönster mot den trevliga tomten. Ett halvetage upp från mellanplan finns det fyra stycken sovrum och ett helkaklat badrum. Utgång till den härliga terrassen som är ovanför garaget nås från två av sovrummen. Möjlighet att glasa in delar eller hela terrassen för att få ett uterum att njuta av året om! De andra två sovrummen har utgång till en härlig balkong.

- Unik fastighet och planlösning
- Bergvärme
- Stor tomt
- Lugnt och trivsamt område
- Stort garage och grusad uppfart med plats för många bilar
- I teorin finns eventuell möjlighet till avstyckning av tomten med egen detaljplan (nuvarande detaljplan för området finns under dokument/filer).
- Nära till vatten! Badrocksavstånd till närmsta badplats, ca 200m från bostaden (Fållans badudde)

På en kort promenad når du Trångsunds Centrum där pendeltågsstation, bussar och butiker finns. På ca 18 minuter med pendeltåget är du i Stockholm City. Med buss från Trångsunds Centrum är du i Farsta C med stor shoppinggalleria och tunnelbana på bara ca 8 minuter. Området är rikt på skog och natur. Här finns många fina badplatser, bra fiske och plogade banor för långfärdsskridskor vintertid.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna