Trångsund

Edbovägen 3

Såld
  • 4 rum
  • 106 kvm
  • Villa

Unikt tillfälle att få köpa ett parhus på Edbovägen!

Välkommen till det populära Edbo-området!

Äntligen till salu! Den som väntar på något gott behöver inte vänta längre. Nu finns ett fint parhus med härligt läge till salu på populära Etydgränd!

Huset har perfekt läge i gavel med insynsskyddad tomt i soligt läge, tre rymliga sovrum på övre plan, möjlighet till ett extra sovrum eller varför inte ett kontor?

Bostaden erbjuder två badrum, kök med matplats och i anslutning till köket finns en praktisk tvättstuga med grovingång. Rymligt och ljust vardagsrum med öppen spis och utgång till stor trädäckad altan som byggdes 2020.
Bra förvaringsutrymme på vind samt yttre förråd. Privat parkering i anslutning till huset med carport! En plan tomt med gräsmatta, buskar och träd. På tomten finns även en trädgårdsdamm, perfekt till småfiskar.

I området finns förskolan Tusenfotingen, Nytorps Mosse, Edboskolan och Östra Gymnasiet vilket gör att barnen tryggt kan gå till skolan utan att korsa en enda bilväg. Det är kort promenadavstånd till både Skogås och Trångsunds pendeltågsstation. Närheten till buss är också ett plus då man på bara några få minuter är i Trångsunds C. Även buss till Farsta C med stort shoppingcentrum och tunnelbana. Nytorps Mosse med utegym, motionsspår och konstgräsplan för fotboll ligger också det alldeles i närheten.

Missa inte chansen att förvärva detta boende i ett av Trångsunds mest barnvänliga områden.
Boka din visningstid och kontakta mäklaren om du har övriga frågor inför visning.

** Besiktning sker v.12 **

Välkommen hem!

Mer om mäklarna