Horssaredsvägen 10 med omgivning!

Töllsjö, Töllsjö

Horssaredsvägen 10

Såld
  • 5 rum
  • 104 kvm
  • Villa

Välkommen till Horssaredsvägen 10 i Töllsjö. Här bor man i ett familjevänligt och lugnt samhälle med förskola och skola i närområdet samt gröna ängar och härliga natur att njuta av.

Entréplan erbjuder en välkomnande hall med plats för avhänging, kök med naturlig matplats framför fönsterpartiet, vardagsrum i fil med plats för vardagsrumsdel- och matsalsdel. Utgång till altan under tak med utsikt över grönområde. Helkakalt badrum.

På övreplan finner ni en hall, 3 st sovrum i bra storlek varav ett föräldrasovrum och 2 perfekta barnrum, en wc samt ytterligare bra förråds- och förvaringsmöjligheter.

I källarplan finns pannrum med en luftvärmepump fr- 06, tvättstuga, ytterligare förråd för praktisk förvaring samt ingång till garage med plats för en bil.

Plan och lättskött tomt som angränsar till ängar och natur trots sitt centrala läge i Töllsjö.

Töllsjö är ett litet och trevlig samhälle i Bollebygdskommun. Här har man närhet till Alingsås, Borås, Bollebygd och så även Göteborg. I Töllsjö kan de mindre barnen gå på Nya Slättängens förskola som är beläget mitt i samhället med naturen runt knutarna. Här bjuds varje dag på mat från det närbelägna KRAV- godkända skolköket. Töllsjöskolan är från åk 0-6. Det är en mindre skola med ca 110 elever som erbjuds en unik och harmonisk inlärningsmiljö som uppmärksammats runt om i landet. Här finns en livsmedelsaffär och pizzeria. I Töllsjö finns fina strövområden, härliga badsjöar etc.

Välkommen att anmäla er till visning/ Med vänliga hälsningar, Frida Celind SkandiaMäklarna

Mer om mäklarna