Trädgård

Tibro, Tibro

Häggetorps allé 5

Såld
  • 7 rum
  • 150 kvm
  • Villa

150 kvadratmeters villa med luftiga sociala ytor och en generös takhöjd.

Välkommen hem till Häggetorps allé 5 i Tibro. Denna fina 150 kvadratmeters villa erbjuder dig luftiga sociala ytor och en generös takhöjd.

Välkommen hem till Häggetorps allé 5 i Tibro. Denna fina 150 kvadratmeters villa erbjuder dig luftiga sociala ytor och en generös takhöjd. Detta hus optimerar sin goda planlösning och har hela 7 rum och kök där minsta lilla vrå har ett användningsområde. Med de sagt är det väldigt enkelt att inreda detta hus till sitt egna drömboende. Här finns det gott om plats att leva och umgås med hela stora familjen och bekantskapskretsen. Ljusinsläppet från bostadens fönster är otroligt och ger en härlig känsla som genomsyras i hela hemmet.

I det rymliga köket hittar vi en utgång till tralldäcket. Här finns lättmöblerade ytor med plats för både loungegrupper och större matbord med utsikt över skog och grönska samt minimalt med insyn.
Tomten är rogivande med fina gräsytor som genererar många av dygnets soltimmar. Den är hela 1410 kvadratmeter stor och en ren dröm för en trädgårdsälskare som vill skapa sitt egna gröna paradis.

- Bergvärmepump.
- Fina kakelugnar.
- Generös takhöjd.
- Två badrum.
- Stora och luftiga rum.
- Golvvärme i köket.
- Stort dubbelgarage.
- Friggebod.
- Lusthus.
- Farstu.

är bara några utav alla dem fördelar som detta hus erbjuder!

Området Häggetorp är barnvänligt och familjärt med närhet till förskola, grundskola, lekplats och natur. Samtidigt som du bor ett stenkast ifrån Tibros centrum med bra kommunikationer, dagligvaruhandel och butiker.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning, anmälan krävs!

Följ gärna @maklaregabriel på Instagram för att se kommande bostäder innan Hemnet!

Mer om mäklarna