Välkommen hem till Källtorpsvägen 12!

Tibro, Tibro

Källtorpsvägen 12

Såld
  • 150 kvm
  • Villa

Familjevilla på Kvarnhagen i Tibro.

Välkommen till denna trevliga och välplanerade familjevilla belägen på lugn gata, med lättskött tomt och härligt uterum. Villan har fyra sovrum? och passar utmärkt för den stora familjen. Det finns även ett stort vardagsrum, allrum, 2 badrum, tvättstuga och en rejäl matplats i anslutning till köket. Förutom det sköna uterummet har villan en stor balkong på övre plan. Trädgårdstomt med plana gräsytor perfekt för familjens olika aktiviteter. Garage med carport samt parkeringsyta för flera bilar.

Den offentliga auktionen kommer att hållas 2024-04-19 Kl. 11.00 i Advokaterna A4 KB:s kontorslokaler på Kungsgatan 21 i Skövde.

Skaraborgs tingsrätt har 2023-11-14 beslutat att fastigheten Tibro Korallen 6 (Fastigheten) för ägarnas gemensamma räkning ska utbjudas till försäljning vid offentlig auktion.

För ägarnas gemensamma räkning, ska utbjudas till försäljning vid offentlig auktion enligt samäganderättslagen. Undertecknad har samtidigt förordnats som god man att ombesörja auktionen, fördela köpeskillingen, utfärda köpebrev och besluta om övriga försäljningsvillkor avseende Fastigheten. Beslutet har vunnit laga kraft.

För att budgivare ska accepteras och bud beaktas krävs följande.

- Budgivaren inställer sig till auktionen fysiskt (dvs på plats) eller genom ombud (Varvid alltså ombudet har att inställa sig fysiskt)
- Budgivaren inför auktionen har överlämnat kopia av (giltligt) pass, körkort eller annan liknande identitetshandling samt vid auktionen kan identifiera sig själv med samma identitetshandling. För det fall budgivare inställer sig genom ombud ska identitetshandling uppvisas för både budgivare och ombudet. Eventuella budgivare som avser inställa sig genom ombud ombeds särskilt notera de formkrav på fullmakt som gäller för köp av fast egendom.

Samtliga budgivare kommer att noteras som närvarande i det protokoll som kommer att föras vid auktionen.

Efter det att närvaron och identiteterna kontrollerats kommer själva auktionen att initieras.

Auktionen kommer ledas av undertecknad som initialt kommer bjuda ut Fastigheten till ett försäljningspris om SEK 800.000 kr. Härvidlag kommer undertecknad efterfråga om någon av de närvarande är beredda att erbjuda detta belopp.

Förklarar ingen av de närvarande att de är beredda att möta utgångspriset om SEK 800.000 kr kommer undertecknad efterfråga huruvida någon av de närvarande är beredda att lägga ett lägre bud, i fallande ordning med SEK 50.000 kr per förfrågan. Förklarar sig ingen av de närvarande presumtiva budgivarna vara beredd att erlägga bud alls kommer auktionen avslutas och någon försäljning kommer inte ske.

Finns budgivare som förklarar sig beredd att möta utropspriset ( eller det lägre pris som följt enligt ovan) kommer undertecknad efterfråga huruvida annan budgivare är beredd att erbjuda ett högre bud än lägstapriset. Höjning av bud med mindre än SEK 10.000 kr per höjning kommer inte att accepteras.

Eftersom vi ej har fått möjligheten till att få komma in i fastigheten för mer information om dess skick, så har heller inte en besiktning för fastigheten kunnat utföras.

Fastigheten kommer att säljas med friskrivningsklausul.

Bilder interiört finns ej.

Bostaden är värderad enligt tidigare sålda bostäder i området till ca: 1.300.000 till 1.700.000 kr +

Visningar: Vi kommer ej att kunna hålla flertalet visningar, utan endast under utsatt tid/datum och endast visningar från utsidan utav fastigheten, möjligheten att få visning på insidan utav bostaden är ej möjligt.

Varmt välkomna att höra av er för eventuella frågor.

Mer om mäklarna