Välkommen hem till Kassörsgatan 20!

Hörnebo, Tibro

Kassörsgatan 20

Såld
  • 3 rum
  • 104 kvm
  • Villa

Välkommen hem till Kassörsgatan 20!

Nu erbjuds du den optimala enplansvillan med källare i lugna området Hörnebo i Tibro.

Stig in i denna trevliga enplansvilla med källare och möts av en ljus atmosfär och upptäck detta trivsamma hem. Bostaden är i gott skick och genom den ljusa hallen välkomnas du in i ett öppet och trivsamt kök, som smidigt övergår i en trevlig matplats. Här finns gott om plats för både vardagsliv och umgänge med nära och kära. På entréplan finns även två bekväma sovrum och ett avskilt vardagsrum. Källaren erbjuder ytterligare utrymmen, såsom tvättstuga, hobbyrum, nyrenoverat duschrum och en härlig bastu. Dessutom finns en extra toalett för extra bekvämlighet. I den fina trädgården finns det rum för lek och avkoppling. Här kan du njuta av solen på tralldäcket eller koppla av i den inglasade altanen på baksidan av huset allt i bästa västerläge.
Det rymliga dubbelgaraget ger dig plats att förvara bilen tryggt och samtidigt få möjlighet till extra förvaringsutrymme.
Beläget i det familjära området Hörnebo i Tibro har du naturen nära lika så förskola, skola, idrottsanläggningar och bara en kort cykeltur bort når du Tibro centrum som erbjuder alla nödvändigheter du kan behöva.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse till ansvarig mäklare Andreas Bengtsson!

Mer om mäklarna