Fågelvy

Bråbacka, Tibro

Strandskogen 12

Såld
  • 7 rum
  • 200 kvm
  • Villa

Sjönära enplansvilla i toppskick!

Välkommen hem till Strandvägen 12 och denna fantastiska enplansvilla i natursköna Bråbacka. Här bor du sjönära i en villa som är i toppskick. Villan ligger ett stenkast från sjön Örlen, en fiske och badsjö med tillgång till hamn egen båtplats och badplats.

Välkommen hem till Strandvägen 12 och denna fantastiska enplansvilla i natursköna Bråbacka. Här bor du sjönära i en villa som är i toppskick. Du välkomnas in till en öppen hall som sammansluter med det moderna öppna köket och den rymliga matplatsen. Huset förses med ett otroligt ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna, som även ger fin utsikt mot sjö och grönska. Här är det fina materialval och perfekt för dig som bara vill kunna flytta rakt in. Detta är bostaden för den stora familjen som njuter av välplanerade och sociala ytor med möjlighet att bjuda in till olika sammankomster. Med gott om plats i både de inre och yttre miljöerna. Lyxen att ha tralldäck på både fram och baksida är ett faktum, så att valmöjligheten finns för både soldyrkaren och skuggälskaren.

Villan ligger ett stenkast från sjön Örlen, en fiske och badsjö som snabbt blir varm på sommaren. I området finns en egen hamn med tillgång till egen båtplats. Här kan man kan lägga båten och njuta av sköna dagar samt utnyttja hamnens badplats.
I närområdet byggs en ny låg och mellanstadieskola i vacker miljö. Med bil når du Tibro centrum på ca 10 minuter där matbutiker och god service erbjuds.

Missa inte denna möjlighet att skaffa ett boende sjönära boende som bjuder på härlig sjöutsikt och livskvalité!

Varmt välkomna att anmäla er till visning!

Mer om mäklarna