Taberg, Taberg

Sjöhultsvägen 72

Såld
  • 4 rum
  • 127 kvm
  • Villa

Underbar enplansvilla med utomhuspool

På Sjöhultsvägen 72 i Taberg hittar ni detta fantastiska hus från 2007 där inget lämnats åt slumpen. Ett hus att trivas i med en ljus och luftig känsla. En härliga enplans villa med stora sällskapsytor, öppen planlösning, fräscha ytskikt och stora fönster. Ett stort hem som dessutom har modern utrustning, påkostade material och bra förvaringsmöjligheter. Och inte minst så finns här en stor trädgård med utomhuspool på verandan där du kan njuta av härliga bad hela sommaren. Den inglasade altanen gör att du tidig lägger våren och förlänger höstens utomhuskänsla.
Här är det bara att flytta in och njuta!

Tänk dig att du går på en gång mot det välkomnande huset och känsla av att här kan man trivas och njuta av livet. Ett hus som ligger som i en idyll i villakvarteret strax bredvid skogen som granne. Med naturen inpå knuten kan du leva i lugn och ro.
Husets yta är välplanerad och har en bra planlösning som erbjuder öppna sociala sällskapsutrymmen, allt på 127kvm (+biytor), fördelat på ett plan. Bostadsytan är fördelat på tre sovrum, ett sällskapsrum, hall, kök med matrum, badrum, gästtoalett och en tvättstuga.

Underbart hus med ett stort, öppet och fräscht kök med generösa arbetsytor och en trevlig köksö med barplatser. Vid matplatsen finns en gjutjärnskamin som fungerar som både värmekälla och mysfaktor. Vidare finns ett rymligt, ljust och öppet vardagsrum med stora fönster med härligt ljusinsläpp och stora och lättmöblerade ytor samt tre sovrum. Badrummet är stort med toalett, dusch, spegel, handfat med kommod samt ett exklusivt badkar. En rymlig tvättstuga med bra förvaring och här finns utgången genom groventrén vilket gör det smidigt när man vill hänga sin tvätt på tork utomhus.

Huset står på en lättskött, barnvänlig och trevlig tomt med välskött gräsmatta. Här har du dessutom en solig, stor och underbar uteplats med utomhuspool, en plats med sol hela eftermiddagen, kvällen, med trätrall och plats för matbord och stolar.

I nära anslutning till huset hittar du ett stort garage samt ett isolerat förråd. Garaget är utrustat med automatisk port, det finns el utdraget och det finns plats för en bil,
Infarten mot garage rymmer minst två bilar och du väljer själv om du smiter in via groventré på husets ena kortsidan eller tar den vanliga vägen genom huvudentrén. Låga driftskostnader via en frånluftsvärmepump ,vilket bidrar till en god boendeekonomi.

Viktigt att lyfta fram att det är splitter ny frånluftsvärmepump som installeras under februari 2023, där du har garantier långt fram i tiden.

Redan nu kan du anmäla ditt intresse för denna villa och notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning!
Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare, Nina 0709 22 34 44.

Varmt välkomna till ert nya hem!

Välkommen med din intresseanmälan.

Vi ses på visningen!
Nina Rosell
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping

Mer om mäklarna