Taberg, Taberg

Templarliden 5

Såld
  • 5 rum
  • 140 kvm
  • Villa

Härligt hus med mycket charm.

Stig in i detta förtrollande hem, där historiens charm möter moderna bekvämligheter i en harmonisk förening. Denna tidigare tvåfamiljsvilla från 1911 har förvandlats till en pärla som välkomnar en trebarnsfamilj till ett liv av komfort och avkoppling. Här finner du vackra kakelugnar som skapar både mysfaktor och värme.

Beläget i hjärtat av Taberg, har du allt du behöver inom bekvämt avstånd -från lokala butiker till mysiga caféer. Huset är belägen på en lugn återvändsgata med en fin trädgårdstomt som inbjuder till lek. Här skiner solen större delen av dagen samtidigt som man kan låta blicken vila på Tabergs topp.

Men det är när du kliver över tröskeln på detta hus som du verkligen förstår magin. Varje detalj har renoverats med omsorg för att behålla husets autentiska karaktär samtidigt som moderna bekvämligheter integrerats smidigt. Nya stammar, modern el, värmepump och vattenburen golvvärme på både entréplan och övre plan garanterar optimal komfort och effektivitet i din vardag. Du behöver aldrig oroa dig för temperatursvängningar eller gammal infrastruktur i detta välskötta hem.

Trädgården är en fridfull oas där ett orangeri med glastak ramar in både stjärnhimlen på kvällen och solens strålar på dagen. Det är den perfekta platsen att koppla av och njuta av naturens skönhet året om. Och när det är dags att bjuda in vänner och familj för mysiga stunder, kommer den vedeldade pizzaugnen att bli hjärtat i varje sammankomst. Doften av nybakad pizza kommer att fylla luften och skapa minnen som varar livet ut.

Denna bostad är inte bara ett hem, det är en livsstil. Upplev allt detta fantastiska hus har att erbjuda och låt det bli din fristad där du kan skapa minnen för livet.

Notera att bostaden kan komma att säljas redan innan det annonseras med en öppen visning, så glöm inte att lämna din intresseanmälan.!

Frågor eller funderingar, tveka inte att höra av dig till ansvarig fastighetsmäklare.

Välkommen hem till Taberg!

Nina Rosell, + 46 709 22 34 44.
Registrerad fastighetsmäklare.
SkandiaMäklarna i Jönköping

Mer om mäklarna