Holmeja, Svedala

Yddingevägen 92-4

Såld
  • 5 rum
  • 165 kvm
  • Villa

Välplanerad gårdsfastighet i Holmeja!

Förtrollas dagligen av den skånska naturen på väg hem till Holmeja! I det småkuperade landskapet med sjöar, dungar och hästhagar är det lätt att följa årstidernas skiftningar och trots närheten till centrala Malmö, som nås under halvtimmen, så härskar lugnet i omgivningarna. Alldeles intill Yddingesjön och böljande fält saluförs nu detta formidabla stenhus från det glada 60-talet med många tidstypiska attribut att glädjas över!

På Yddingevägen 92 vilar en gedigen tegelvilla på 1½-plan som står redo att förädlas och tas i bruk för eget företagande kombinerat med boende eller av den stora familjen. Här finns en väldigt mångsidig fastighet såväl inne som ute. Det t-formade boningshuset som mäter 165 m² har en luftig interiör med rum som badar i ljus från stora perspektivfönster runtom. Närmast uppfarten finns en representativ och ljus entré med en toalett i anslutning. Via pardörrar med glaspartier leds man vidare in i ett mellanrum närmast köket, som är ideal för inredning till ett biblioteksrum eller en lounge. Ytterligare pardörrar mynnar sedan ut till det spatiösa och sociala vardagsrummet. Ett rutigt parkettgolv i original löper enhetligt mellan de representativa rummen. Servera gör man från det rejäla och platsbyggda 60-tals köket med kvalitativa maskiner från förr såsom en inbyggnadspis och en diskmaskin från Miele. I den privata delen av entréplan finns ytterligare en entré, sovrum, tvättstuga, arbetsrum, pannrum och ett garage. På ovanvåningen finns den huvudsakliga sovavdelningen där två sovrum delar på ett allrum och ett stort helkaklat badrum. Under en del av huset finns dessutom en rymlig källare som erbjuder gott om förvaringsutrymme.

På den 2 679 m² stora och fristående fastigheten finns utöver boningshuset oerhört fina biareor i form av hela fem garage med välfungerande och rejäla originalportar, varav ett med spolplatta, samt en verkstad som nås från det gårdsplanet. Trädgården runt boningshuset är inhägnad med häck, grind och staket. Utanför den inhägnade tomten finns mer mark som tillhör fastigheten där flertalet barrträd och lövträd växer.

Som Holmejabo tillhör du Svedala kommun där skola och omsorg är lätt att tillgå. Nära till Bokskogen, hästaktiviteter och tillgång till en av Sveriges bästa golfbanor. Här finns alla förutsättningar att skapa ett hem för familjen att stortrivas i!

Fastigheten är förbesiktigad och försäljs med en dolda fel försäkring.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna