Svedala

Gammelgårdsgatan 3

Såld
  • 5 rum
  • 145 + 80 kvm
  • Villa

Poolvilla med stor tomt!

Välkommen till Gammelgårdsgatan 3 i centrala Svedala där charm och elegans möter moderna bekvämligheter för den ultimata bostadsupplevelsen! Denna 30-talspärla står som en tidsenlig skatt med härlig arkitektur och erbjuder inte bara ett hem utan en livsstil av högsta klass.

Huset, vars välisolerade tegelkonstruktion är typisk för sin era, ger dig inte bara historisk charm utan också modern komfort. Den generösa tomten pryds av en inbjudande pool där du kan svalka dig och skapa sommarens bästa minnen. Här finns gott om plats för både solbad och lek. Den stora källaren öppnar upp för enorma möjligheter. Med en yta som erbjuder både flexibilitet och utrymme kan du förvandla detta utrymme till precis det du drömt om, kanske ett hemmabio, ett gym eller ett kreativt hobbyrum. Inne i huset möts du av stora och härliga umgängesytor, perfekta för sammankomster med familj och vänner. Köket är inte bara stort utan också elegant med sin genomgående fiskebensparkett som skapar en tidlös atmosfär. Njut av middagar och skratt runt matbordet eller koppla av framför den inbjudande kaminen. De fyra stora sovrummen ger varje medlem i familjen sitt eget utrymme och komfort. Här är varje sovrum en privat reträtt där vila och avkoppling är i fokus.

Gammelgårdsgatan 3 är inte bara ett hus, det är ett hem med själ och karaktär. Här smälter historisk arkitektur samman med moderna bekvämligheter, och varje detalj är noga utvald för att skapa en oöverträffad bostadsupplevelse.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna