Svärtinge, Svärtinge

Finspångsvägen 581

Såld
  • 8 rum
  • 204 + 53 kvm
  • Villa

New England stil med Glan som närmaste granne!

Välkomna till denna representativa villa med garage i New England stil alldeles invid sjön Glan. Husets totala area mäter 257 kvm och från merparten av husets fönster ser du det glittrande vattnet. Här finns stenlagda uteplatser och vill du doppa tårna går du bara slänten ner till det böljande blå.

Du välkomnas redan i hallen av den magnifika utsikten. Köket i massiv ek med bänkskivor i granit är rymligt och har givetvis plats för matbord och mycket förvaringsmöjligheter via många skåp. Vardagsrummet badar i ljus via alla fönster och dess dubbeldörrar i glas som tar dig ut på den stenbelagda uteplatsen. Här finns även ett sovrum, tvättstuga, duschrum och groventré.

En våning upp finns ett allrum, duschrum med bastu samt tre sovrum. Det ena sovrummet lämpar sig ypperligt som ett master bedroom då det både har utgång till balkong samt en walk in closet i det anslutande rummet.

Läget på detta hus är oslagbart och du kommer inte närmre vattnet än såhär. Välskött trädgård med planteringar och buskar och fina stensättningar. När kvällen närmar sig tänds kvällsbelysningen och man ser månens sken spegla sig i vattnet och man inser att man inte kan ha ett mycket bättre läge!

Välkommen hem!

Mer om mäklarna