Svärtinge, Svärtinge

Övre vägen 5A

Såld
  • 6 rum
  • 145 kvm
  • Villa

"DEN BLIVANDE FULLTRÄFFEN"

Varmt välkommen till Övre vägen 5A och detta moderna hem i snabbt växande Svärtinge!

Här möts du av ett nybyggt Anebyhus från 2022 med en rymlig och välplanerad planlösning om 145 kvm fördelat över sex rum och kök. Insidan erbjuder bl.a. fyra trivsamma sovrum, två praktiska duschrum, ett kvalitativt kök och ett inbjudande vardagsrum samt matsal med stora fönsterpartier mot en svårslagen uteplats i söderläge och utsikt över Glans glittrande vatten. Vidare erbjuds även en ordentlig tvättstuga med groventré, flera goda förvaringsmöjligheter och en terrass som ni sent kommer tröttna på.

Hela huset andas karaktär med flera härliga detaljer, materialval och färgsättningar. Här är det bara att flytta in och njuta av alla bekvämligheterna som bara ett nytt och modernt hus kan erbjuda. Uppvärmning via frånluftsvärmepump samt golvvärme över hela entréplan. Dessutom är alla väggar samt förråd extra isolerade. Tomen är ännu ej färdigställd med det finns alla förutsättningar för att skapa just er alldeles egna oas.

Här bor du utan att betala fastighetsskatt de första 15 åren och med möjlighet att slippa amortera de två första åren. I Svärtinge kommer ni att bo med närhet till skola, förskola, mataffär, badplats och idrottsanläggning. Här finns dessutom goda kommunikationer till både Norrköping såväl som Finspång.

Välkommen hem!

Mer om mäklarna