Svärdsjö, Svärdsjö

Källevägen 10

Såld
  • 5 rum
  • 80 kvm
  • Villa

Charmig villa med källare och stort dubbelgarage på trivsamma Källevägen.

Charmig villa med källare i familjevänligt och vackert läge på trivsamma Källevägen. Härligt inglasat uterum med tillhörande balkonger där du slås av en fantastisk utsikt över skog och mark. Stort dubbelgarage!

Välkommen till Källevägen och denna familjevänliga villa. Fastigheten ligger i ett vackert och trivsamt läge. Här finns ett inglasat uterum med tillhörande balkonger där du slås av en fantastisk utsikt över skog och mark. Stort dubbelgarage!

Denna fina villa bjuder bland annat på bra planlösning, fint ljusinsläpp och sociala ytor. Huset är 80 kvadratmeter stort och utöver det finns en rymlig källare med utrymmen för både gäster och barn. Här bor du på en lugn återvändsgata med närhet till skola, idrott och natur!

Villan har en funktionell och trevlig hall med hatthylla och klädhängare. Vidare finns ett charmigt vardagsrum, tre sovrum, ett badrum och ett ljust och trevligt kök med tillhörande matplats. Vardagsrummet erbjuder mycket dagsljus, parkettgolv, härliga umgängesytor och plats för soffgrupp. Badrummet är smakfullt med toalett, badkar, handfat, badrumsskåp och golvvärme. Villan har även en mysig gillestuga med plats för dubbelsäng som är ett perfekt utrymme för besökande gäster. Från allrummet når du det härliga inglasade uterummet med utsikt över gården. Öppna skjutdörrarna på vardera sida och ett kliv ut på de rymliga balkongerna. Här kan du njuta av sol stora delar av dagen.

Den barnvänliga och härliga trädgårdstomten som hör till huset har bärbuskar, välskött gräsmatta, stora gräsytor och soligt sydvästläge. Här finns även ett dubbelgarage med arbetsbänk och goda förvaringsmöjligheter. Förråd i anslutning till garaget.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Borgärdets utkant där barnen själva kan gå både till skola och idrottsplats utan att passera några större vägar. På promenadavstånd finns både badbryggorna vid Höganäsbadet och Svärdsjö centrum med allt vad det har att erbjuda i form av matbutik, vårdcentral, apotek, butiker, skola och förskola. Dessutom har man Falu centrum ca en halvtimme från bostaden.
Bra kommunikationer.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning!

Mer om mäklarna