Välkommen till Rävatofta 1402, en fastighet belägen på landet endast 10 minuter från Svalöv!

Torrlösa, Svalöv

Rävatofta 1402

Såld
  • 4 rum
  • 110 kvm
  • Villa

Hus på landet med potential!

Här erbjuds en unik möjlighet för den som älskar att skapa sitt eget drömboende från grunden! Denna fastighet har ett stort renoveringsbehov och är perfekt för dig som har en kreativ ådra och vill anpassa ditt hem efter dina personliga preferenser och smak.
Med naturskönt läge och lantlig idyll ligger Rävatofta 1402, en fastighet som har en bra potential tack vare sitt läge i närheten av Svalöv där du har tillgång till all service som du behöver samt fina pendlingsmöjligheter med tåget.

Trots behovet av renoveringar finns det några underbara fördelar som gör detta till ett spännande projekt. Tomten har stora fria ytor som har oanade möjligheter om du vill ha stora trädgårdsland eller är du livsnjutaren som vill ha ett poolområde eller så har du ytor som räcker till att installera ytjordvärme. Det perfekta läget i väster gör att du njuter av solen under större delen av dagen till sen kväll. Bostaden har genom åren byggts till men har fortfarande oinredda ytor som kan generera fler sovrum på ovanvåningen. På bottenplanet har man stora fria ytor som gör att man kan ha ett kombinerat vardagsrum och matrum i anslutning till köket. Det finns ett badrum, två separata toaletter, tvättrum samt ett större rum som kan vara ett master bedroom. På ovanvåningen finns det ett sovrum, möblerbar hall, förråd samt oinredd vind. Är detta ett projekt som du ser möjligheterna i? Varmt välkommen att boka dig på visning!

Mer om mäklarna