Selånger, Sundsvall

Tygelvägen 8B

Såld
  • 4 rum
  • 98 kvm
  • Villa

Lättskött radhus med möjlighet att sätta sin egen prägel på!

Nu ges möjligheten att förvärva detta lättskötta radhus om 98kvm på barnvänliga Tygelvägen 8b. Här bor ni insynsskyddat och bekvämt med tre rymliga sovrum och ett stort allrum med god planlösning. Ni välkomnas av en rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter som leder dig vidare in till bostadens samtliga rum. Bostaden behöver genomgående renovering men har stor potential. Härliga sociala ytor, stort kök med en stor altan i anslutning. På övre plan återfinns två av sovrummen med fantastiskt ljusflöde från stora fönsterpartier.

Entréplanet bjuder på 30kvm fördelat på ett rymligt sovrum med en walk in closet, en stor gillestuga samt ett stort intilliggande rum som kan nyttjas som sovrum alternativt förråd och en matkällare. Här finner du även en mindre WC med handfat.

Kort sagt är detta ett boende med härliga sällskapsytor, lättskött tomt samt rikliga förvaringsmöjligheter. Lugnt belägen i ett barnvänligt område med gångavstånd till det mesta - Skolor, förskolor, busshållplats, mysiga promenadstråk och Bergsåkers Travbana. Här bor du endast 10 min med bil (15 min med buss) ifrån Sundsvalls stadskärna, som erbjuder allt ifrån shopping till härliga restauranger och andra nöjen

Tillträdet är flexibelt.

Varmt välkommen på visning!

Mer om mäklarna