Ursvik, Sundbyberg

Gräsvägen 1

Såld
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Villa

Väldisponerad friliggande 2-plans hus med lättskött hörntomt!

Äntligen är ett av de få friliggande villorna i Ursvik till salu! På lugn gata finner ni denna väldisponerade 2-plansvilla om ca 134 kvm från år 2010. Huset har en insynskyddad hörntomt om 362 kvm med trädäckad altan och gräsmatta som bjuder in till rekreation och lek. Entréplanet präglas av stora sällskapsytor och då främst via det arbetsvänliga och välutrustade köket (Ballingslöv) som är i öppen och social planlösning mot vardagsrummet och inbjuder till härlig matlagning och social samvaro. Via gedigen trapp nås bostadens fyra sovrum på övre plan. Vidare så erbjuder huset två stora badrum, på varsitt plan, med stilrena och sobra materialval och en tvättstuga/groventré. Här har man ett genomgående fint ljusinsläpp via stora fönsterpartier i två väderstreck. Utöver allt detta så får man även en inbjudande framsida med uteplats som rymmer bord och stolar samt en asfalterad uppfart med carport med plats för två bilar. I anslutning till carporten finns ett rymligt förråd om ca 9,8kvm.

Här har ni ett väl tilltaget hem för familjen som ställer krav på kvalitativt och enkelt boende med ytterst lite underhåll. Överlåtelsebesiktning utfördes 2023-03-22 med bra resultat, se under dokument. Säljarna har även tecknat en Dolda fel försäkring vilket gör detta till ett tryggare köp.

Gräsvägen 1 ligger i mysiga småstadsidyllen Ursvik. Här har man busshållplats ca 200 meter från bostaden som tar dig till Sundbybergs centrum samt tunnelbanans blå linje. I framtiden planeras det även för tvärbana till Ursvik. Närheten till naturen är påtaglig med populärt motionsområde och Igelbäckens naturreservat på gångavstånd. Här finns serviceutbud i form av bl.a frisörsalonger och restauranger. Bra mataffärer finns i närheten, alltifrån Handlarn vid Ursviks allé till matbutikskedjorna Willys och Coop som ligger över Enköpingsvägen. Även närhet till attraktiva Sundbyberg, Solna med Friends Arena och Westfield Mall of Scandinavia samt Bromma flygplats. Området är lugnt och mycket barnvänligt med ett flertal förskolor, skolor och lekplatser i närområdet. Varmt välkomna!

Mer om mäklarna