Danholn, Sundborn

Hindriks väg 11

Såld
  • 4 rum
  • 97,7 kvm
  • Villa

Fin villa i Danholn ca 10 min med bil från centrala Falun. Renoverat och inflyttningsklart!

Välkommen hem till Hindriks Väg 11!
Villa med familjevänligt, naturnära läge i Danholn i Falun!

Här är det bara att flytta in och trivas från dag 1! Renoverat och klart, väl omhändertagen villa med lagom stor tomt, perfekt för barnspring!
Entréplan med fräscht badrum och kök samt två sovrum i bra storlek och rymligt vardagsrum med plats för både soffgrupp, tv-hörna och matsalsbord. Fräsch källardel med fint helkaklat badrum. Rum som kan användas som extra vardagsrum/gillestuga eller gästdel. I källardelen finns också pannrum, garage och ett förrådsrum. Genomgående fräscha ytskikt i bostaden.

På denna fastighet har en hel del renoveringar gjorts, se gärna under utförda renoveringar i annonseringen. Huset är även besiktigat, se gärna protokoll i annonsering.
Anslutet till Falu stadsnät fiber.

Danholn är en mycket trivsam del av Sundborn som uppskattas högt av barnfamiljer. Inom gångavstånd ligger Danholnskolan, Danholns förskola och även elljusspår och fin natur. För den cykelintresserade finns en nybyggd pump-track/cykelbana i anslutning till lekpark och agilitybana. På promenadavstånd finns Backa Våtmark, ett enormt friluftsområde med promenadstråk, badplats och grillplats samt en 18 håls frisbeegolfbana. En kort bilresa från bostaden ligger Sundborn med matbutik. Ca 10 min med bil in till Falu centrum..

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Mer om mäklarna