Danholn, Sundborn

Buskbovägen 25

Såld
  • 5 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Fin villa i Danholn ca 10 min med bil från centrala Falun.

Välkommen hem till Buskbovägen 25!
Villa med familjevänligt, naturnära läge i Danholn i Falun!

Fin och väl omhändertagen villa byggd 1991 om fem rum och kök varav tre sovrum, samt matrum och vardagsrum. Två badrum, fräsch tvättavdelning med groventré. Varmgarage med kontorsdel som kan användas som extra tonårsrum, sovrum, gästrum, förråd eller vad man önskar. Stort takat uterum samt stor altan på husets baksida.

Huset är även besiktigat och dolda fel försäkring kommer att tecknas och bekostas av säljare, som en trygghet för både köpare och säljare. Besiktningsprotokoll kan mailas om önskas.
Huset är anslutet till fiber via Falu stadsnät.

Danholn är en mycket trivsam del av Sundborn som uppskattas högt av barnfamiljer. Inom gångavstånd ligger Danholnskolan, Danholns förskola och även elljusspår och fin natur. För den cykelintresserade finns en nybyggd pump-track/cykelbana i närheten till huset samt lekpark och agilitybana. Backa Våtmark finns även i närheten, ett enormt friluftsområde med promenadstråk, badplats och grillplats samt en 18 håls frisbeegolfbana. En kort bilresa från bostaden ligger Sundborn med matbutik. Ca 10 min med bil in till Falu centrum..

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning!

Mer om mäklarna