Styrsö, Styrsö

Halsviksporten 3

REDO™
  • 6 rum
  • 100 kvm
  • Villa

Härlig skärgårdsidyll på populära Styrsö!

Snart till salu!

Välkommen till det idylliska paradiset på Styrsö - en pärla i Göteborgs södra skärgård där harmoni, historisk charm och naturlig skönhet smälter samman till en unik boendemiljö. Utforska smala kullerstensgator omgivna av pittoreska färgglada hus och lummiga trädgårdar som ger området en charmig och inbjudande atmosfär. På Halsviksporten 3 kan vi nu presentera detta härliga hus om totalt ca 200m² med ett riktigt härligt läge! På entréplan finns en stor hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum och två sovrum. En trappa ner har man renoverat för möjligheten att hyra ut, ha generationsboende, driva verksamhet etcetera och här finns en egen separat ingång. Planlösningen består av allrum med pentry tillsammans med ett större sovrum samt utgång till en altan, dusch, bastu, wc, förråd, tvättstuga samt ytterligare ett sovrum. Huset har genomgått invändig renovering i etapper och är i ett fint skick.

Husets läge är fantastiskt och som under vår, sommar och höst nås av solen i stort sett hela dagen vilket skapar ett naturligt ljus både runt om och i huset. Huset är också skyddat av naturklippor på två sidor vilket skapar lugn och harmoni och skyddar mot vind. Vid sidan av huset har man byggt en trappa upp på berget till en platå där man kan njuta av härlig havsutsikt och magiska solnedgångar! På tomten finns också en lummig trädgård som består av örter, två fruktträd, fläder och pallkragar för odling samt ett växthus. Tomten och trädgården är alltså perfekt för den odlingsintresserade! I trädgården växer också blommor för alla årstider, gullvivor, rosor, mandelblom och gullris. Genom öns härliga gemenskap har många växter samlas in från grannar runt om på Styrsö. Sist men inte minst står två vackra ekar på två sidor av tomten.

Tystnaden är ett faktum tack vare att inget ljud från vägar når huset, här är en oas för avkoppling och återhämtning! På några minuter tar man sig till havet för ett uppfriskande morgon- eller kvällsdopp.

Styrsö erbjuder en härlig kombination av traditionell skärgårdsstil och modern bekvämlighet. Den oändliga skärgårdsutsikten ger dig möjlighet att njuta av lugnet och den friska havsluften. Här hittar du även vackra stränder och natursköna vandringsleder samt stora strövområden i utmarkerna och skogsområden i naturreservatet, perfekta för avkoppling och rekreation. Styrsö har en rik maritim historia som avspeglar sig i de välbevarade fiskarstugorna och de gamla båtvarven. Samtidigt finns det moderna bekvämligheter som lokala butiker, mysiga kaféer och trevliga restauranger där du kan smaka på färska skaldjur och andra lokala delikatesser. Eller varför inte ta gångbron över till grannön Donsö för ett besök på populära Isbolget där man både äter och dricker gott!

Denna ö är inte bara ett bostadsområde, det är en livsstil - en plats där du kan koppla av, njuta av naturen och vara en del av en genuin skärgårdsgemenskap. Styrsö är mer än en plats att bo, det är en destination som fångar hjärtat och skapar minnen för livet. Var med och skapa ditt egna kapitel av ölivet på Styrsö!

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Styrsö, Styrsö

Halsviksporten 3

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.