Ovansjö, Storvik

Hammarbyvägen 20

Såld
  • 4 rum
  • 132 kvm
  • Villa

Villa med rymligt hobbygarage på tomten!

Den funktionella planlösningen sträcker sig över 1 1/2 plan med källare, vilket ger extra utrymme för olika aktiviteter. I källarplan finns möjligheten att skapa en hemmabio, ett hemmakontor, eller tonsårsbostad - endast fantasin sätter gränser då det här nere också finns badrum med dusch. I entréplan finner du hall, helkaklat badrum, kök med matplats, sovrum och trivsamt vardagsrum med braskamin som skapar en inbjudande känsla. Den flammande elden ger inte bara en visuell njutning utan även en behaglig värme som omsluter hela bostaden som annars värms via luft-vatten-värmepump. På övervåningen finns allrum med öppen spis och sovrum. Här uppe har man även förberett med vatten och avlopp i det fall man önskar göra toalett.
Här har man i det senaste installerat 3-glasfönster, målat om fasaden och byggt till en altan i härligt sydöst-läge.

Garaget om ca 85 kvm och isolerat ger gott om plats för både fordon och verkstad. Det är en plats där du enkelt kan förverkliga dina hobbyprojekt eller helt enkelt parkera bilen i skyddad miljö.

Här bor du med naturnära läge där du har skogens grönska vid tomtgränsen vilket ger dig möjlighet att njuta av fridfulla promenader och upptäcktsfärder. Med en kort cykel-eller biltur når du Storviks centrum med dess serviceutbud, skola, sportcenter och bad, såväl som goda pendlingsmöjligheter med buss och tåg.

Välkommen Hem!

Mer om mäklarna