Stora Mellösa, Stora Mellösa

Åkerbyvägen 25

Såld
  • 4 rum
  • 103 kvm
  • Villa

Enplanshus med källare i Stora Mellösa!

Välkommen till ditt Åkerbyvägen 25 - ett enplanshus med källare och en trädgård som bjuder in till avkoppling och grönska! Det fräscha köket är genomtänkt för praktisk matlagning med generösa arbetsytor och en smart köksö, perfekt för kulinariska äventyr. I det stora vardagsrummet finns gott om plats för både vardagsmys och festliga middagar, med en härlig altan som öppnar upp mot trädgården i ett förtrollande österläge.

Potentiellt 3 sovrum på entréplanet ger flexibilitet och utrymme för att anpassa hemmet efter dina behov. Det renoverade badrummet strålar av fräschhet, därutöver en separat gästtoalett för bekvämlighetens skull. Med tre glasfönster och energieffektiv bergvärme kan du njuta av ett behagligt inomhusklimat samtidigt som din plånbok tackar dig för den ekonomiska hållbarheten.

Källarplanet är en pärla i sig med en inbjudande gillestuga, generösa förvaringsmöjligheter, tvättstuga och hobbyrum - perfekt för både avkoppling och hobbyutrymme. Den lummiga trädgårdstomten ger dig möjligheten att odla och njuta av grönskan, medan det praktiska enbilsgaraget ger extra förvaringsutrymme för din bekvämlighet.

Området andas familjeliv med skola & förskola i området. För de som vill ta sig lite längre så går det stadsbussar in till city samt buss till Odensbacken. I närheten finns även en livsmedelsbutik, pizzeria och thairestaurang. På sommaren kan man göra flera trevliga utflyktsmål så som besöka mysiga gårdsbutiker, ta en cykeltur till Katrinelunds Sjökrog för middag och ett dopp i Hjälmaren eller varför inte ett besök till Råsta bär för självplockning av jordgubbar. Stora Mellösa och har mycket att erbjuda, varmt välkomna på visning så berättar jag mer!

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Daniel Kaya för mer information, 073 - 913 32 65.
Alt. Daniel.kaya@skandiamaklarna.se

Mer om mäklarna