Stocksund - Söderskogen, Stocksund

Terrassvägen 15A

Besiktigad
  • 8 rum
  • 248 kvm
  • Villa
Accepterat pris 24 500 000 kr

Stocksund - Hög och fritt läge

Mycket trevlig enplansvilla med souterrängvåning och uthyrningsdel, ca 55 kvm med separat entré. Sällskapsdelen på entréplanet har öppen spis samt utgång till en stor altan i fritt läge. Välutrustat kök med köksö och stort burspråk. Sovrumsdelen samt badrum ligger avskilt från sällskapsdelen.

Stocksund och framför allt Söderskogen är ett lugnt och fridfullt bostadsområde med huvudsakligen villabebyggelse av varierande karaktär. Huset ligger på bekvämt gångavstånd från Stocksunds centrum, där det finns mataffär, bibliotek, kemtvätt med nyckelservice, restaurang och vårdcentral. Det är goda busskommunikationer från Stocksunds centrum till Mörby centrum, varifrån man når Stockholm med tunnelbana. Roslagsbanan vid Mörby station.

Mycket trevlig enplansvilla, totalyta ca 323 kvm, med souterrängvåning och en uthyrningsdel, ca 55 kvm med separat entré. Sällskapsdelen på entréplanet har stora fönsterpartier åt två håll, öppen spis samt utgång till en fantastisk altan i bästa solläge. Det rymliga köket, som ligger i anslutning till matsalsdelen, har ett stort burspråk med fönster från golv till tak. Sovrumsdelen på entréplanet består av tre sovrum och ett badrum och ligger avskilt från sällskapsdelen.

Boka visning

  • Välkommen på visning!

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

Planritning

  • Entréplan
    Entréplan
  • Souterrängplan
    Souterrängplan

Stocksund - Söderskogen, Stocksund

Terrassvägen 15A

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.