Värmdö, Stavsnäs

Lärkans väg 35

Såld
  • 8 rum
  • 117 + 117 kvm
  • Villa

Välskött mexitegelhus i två plan med lättskött trädgård och stor terrass, i bästa söderläge.

Välkommen hem till Lärkans väg 35!
Ett välhållet tegelhus sprider sin charm över två våningar, med en imponerande yta på hela 234 kvadratmeter. Med en lättskött trädgård och en generös terrass bjuder detta hem in till både avkoppling och underhållning under soliga dagar.

Huset välkomnar dig med en plan grön tomt och en asfalterad infart som leder direkt till huset. Här finns även en praktisk carport med plats för flera bilar och ett förråd/verkstad för extra förvaringsmöjligheter.

Direkt efter entrén kommer du in i ett öppet och ljust vardagsrum som smälter samman med den generösa terrassen i bästa söderläge. Matrummet intill erbjuder en fantastisk ljusrymd och skapar en perfekt plats för gemensamma måltider och sällskapliga stunder.

Med tre till fyra sovrum, sällskapsrum, vardagsrum, middagsrum och kök finns det gott om utrymme för hela familjen att trivas. Alternativt kan du inreda extra gästrum eller arbetsutrymmen för ökad flexibilitet.

Dessutom är läget oslagbart med närhet till allt du behöver, förskola, bad, paddelbanor, lokala shoppingmöjligheter som ICA Stavsnäs och charmiga caféer. Med endast cirka 40 minuters bil- eller bussfärd från Stockholm City och bara tio minuters promenad till den vackra sandstranden får du hela skärgårdens förtjusande natur och bekvämligheter inom räckhåll.

Denna bostad är som skräddarsydd för en familj och är perfekt belägen i hjärtat av Stavsnäs. Här finns allt från förskolor och matbutiker till restauranger, bagerier och aktiviteter som minigolf och badplatser, allt inom bekvämt gångavstånd. För ytterligare bekvämlighet finns även Djurö centrum med skolor, vårdcentral, matbutiker och fler restauranger bara tio minuter bort, och på vägen dit kan du passera det populära Djurönäset med dess hotell, rekreation och konferensanläggning.

Ta chansen att bo i detta fantastiska hem och upplev det bästa av Stavsnäs och den underbara skärgården!

Mer om mäklarna