Fristad-Gingri, Sparsör

Trädgårdsvägen 15

Såld Besiktigad Försäkrad
  • 6 rum
  • 124 kvm
  • Villa

Möjligheternas familjevilla i Sparsör!

Nu har ni en unik chans att förvärva denna synnerliga välplanerade och stora familjevilla om totalt 171 kvm på en vacker insynsskyddad hörntomt i Sparsör!

Säljarens höjdpunkter
I detta hus kan ni:
Njuta av fåglarnas kvitter
Slappna av i solnedgångens sken
Uppleva solens strålar på altanen
Plocka era egna bär till frukosten
Få låga uppvärmningskostnader
Känna att livet är gott

Denna tilltalande 2-plansvilla i suterräng är genom åren väl omhändertagen, är i gott skick och har renoverats efter behov. Hela huset har ljusa och vita väggar och dörrar. Här kan ni verkligen få ett drömhem för just er. Träddgårdsvägen har ett perfekt läge och är en lugn gata bara ett stenkast från Kilskolan. Dessutom vetter baksidan mot ett fint skogsparti vilket gör att tomten blir som en privat oas.

Övre plan består av stora sociala ytor där man har ett mycket rymligt vardagsrum med fönster längs hela ytterväggen, vilket skapar ett enormt ljusinsläpp. Här finns även en täljstenskamin utöver det vanliga, som ger en enorm värme på hela övervåningen och kan bidra till att ni sparar pengar genom att uppvärmningskostnaderna minskar rejält. Köket är original och välhållet från -68 och har väldigt stor potential då det är stor matbordsdel och köksdel. Utöver kök och vardagsrum finns ett badrum och 3 sovrum (ett större och två något mindre). Balkongen på framsidan, där du kan sitta och se vackra solnedgångar, når du från två av sovrummen.

Nedre plan består av en stor praktisk hall med plats för kläder och skor. Utöver det finns ytterligare två sovrum, tvättstuga, pannrum och rejält med förrådsutrymmen. Garaget som finns i huskroppen nås även inifrån. Villan har bl.a. dränerats på 90-talet, taket är bytt -05, uppvärmningssystemet -13 och badrum ? 14.

Behövs mer utrymme finns också en isolerad gäststuga som har plats för 2 sängar.

En fantastisk tomt som har olika nivåer, vilket skapar en levande trädgård. Framsidan består främst av en uppfart, ingång, gräsyta och lite buskar. Baksidan, som har ett bra solläge, består av 2 olika nivåer; där en altan direkt i anslutning till huset finns på den ena nivån idag, och en uteplats i gräs med fantastisk utsikt finns på den upphöjda nivån. Här finns även fruktträd, många bärbuskar och mycket blommor som gör tomen trivsam och inbjudande.

Sparsör är ett populärt och barnvänligt område med cykel och gångavstånd till både förskola, skola, fotbollsplaner och lekplatser. Här har du även bra bussförbindelser och närhet till både Fristad och Borås.

Mer om mäklarna