Helgesta-Hyltinge, Sparreholm

Trädgårdsgatan 2

Såld
  • 5 rum
  • 134 kvm
  • Villa

HÄRLIG SEKELSKIFTESVILLA MED BÅVEN RUNT HÖRNET!

Mycket trivsam sekelskiftesvilla i omtyckta Sparreholm. Energieffektiv bergvärmeanläggning, flera sovrum och sjön Båven runt hörnet. Välkommen hem!

I lugn miljö, precis intill sjön Båven och i hjärtat av gamla Sparreholm ligger denna trivsamma sekelskiftesvilla. Bostaden har de senaste åren varsamt renoverats och erbjuder idag ett bra boende, oavsett om man planerar bo permanent eller nyttja huset som en fritidsbostad. På entréplan finns ett kök och ett matrum/sovrum, vardagsrum med vacker fiskbensparkett och öppen spis samt ett enklare badrum.

På övre plan finns en balkong med vacker kvällssol, två sovrum med sjöutsikt och ett helkaklat badrum. Dessutom finns ett rum som har potential att bli ett tredje sovrum/arbetsrum. En nyinstallerad bergvärmeanläggning borgar för en god driftekonomi året runt.

På den insynsskyddade tomten finns en mindre länga med goda förvaringsmöjligheter, ett växthus och gräsmatta med gott om plats för lek. Med en familjepark och skogsparti som närmsta granne får man en känsla av en förlängning av tomten, som inbjuder till diverse aktiviteter och tennisbana.

I övrigt erbjuder närområdet skola, mataffär, omgivet av vackra ekhagar och naturreservat och sist men definitivt inte minst, bara ett stenkast från fastigheten finns vackra Båven med sina 365 öar och en egen båtplats.

Mer om mäklarna