Farstukvisten ger skydd och karaktär Solbadande trädäck i högt skyddat läge Mycket fin familjevilla med garage carport och underbara trädäck

Sundby, Spånga

Småbrukarvägen 36A

Besiktigad Försäkrad
  • 5 rum
  • 127 kvm
  • Villa
Utgångspris 7 575 000 kr

SOLBADANDE FAMILJEDRÖM ANNO 1996. GARAGE!

ÄR DENNA FIN-FINA BOSTAD INTRESSANT FÖR DIG?
PÅ SKANDIAMÄKLARNAS HEMSIDA REGISTRERAR DU DITT INTRESSE, VILKET GER MIG MÖJLIGHET ATT HÅLLA DIG UPPDATERAD INFÖR EVENTUELL FÖRHANDSVISNING.
MVH/ANNICA OPPENHEIM STENMAN.

Välplanerad familjevilla uppförd så sent som år 1996. Den fina bostaden är uppförd på lättskött lekvänlig trädgårdstomt om 600 kvm och har många kvadratmeter trädäck i solbadande lägen! På entréplan finns mycket fina umgängesytor. Det rymliga och matlagningsinspirerande köket har plats för en stor matgrupp. I vardagsrummet finns yta för större sällskap. Här finns plats för den rymliga familjesoffan såväl som en matsalsdel. Trädgården har flera favoritplatser för soldyrkaren. I köket finns altandörr mot tomtens trädäck i österläge. I anslutning till entrén finns tomtens andra underbara trädäck som ligger i högt fritt syd-/västläge. Villans totalt fyra fina sovrum kan lätt bli fem om ett av rummen på övre plan delas till två. Här finns två wc, badrum med det efterlängtade badkaret samt en nyrenoverad tvättstuga i separat lösning. Via tvättstugan nås även det isolerade garaget; drömmen för de bil- eller meckintresserade familjemedlemmarna.

ENTRÉPLAN. Den möblerbara hallen hälsar familj och vänner välkommen hem, här finns en garderob som rymmer ytterkläder och skor i dold lösning.
Bostadens rymliga kök har gott om förvaringsskåp och lådor, många meter praktiska arbetsbänkar samt en matplats som rymmer familj och vänner. Via kökets altandörr nås tomtens sköna gräsytor och trädäck i skyddat österläge, trädäcket är en av flera trädgårdsmiljöer där man gärna njuter av sommarens goda måltider! På planet finns även det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet placerat samt två sovrum. Det ena sovrummet är väl tilltaget, perfekt som ett alternativt Master Bedroom. Tidigare var rummet öppet mot vardagsrummet och användes som matsal/bibliotek. Det andra sovrummet är ett perfekt barnrum eller kanske ett lekrum då barnen är små och vill vara på samma våningsplan som mamma och pappa. Här finns också ett badrum med badkar. Tvättstugan är nyligen renoverad i välplanerad lösning där många skåp ger fantastiska förvaringsmöjligheter och arbetsbänkarna underlättar tvätthanteringen. Tvättstugan nås även via garaget, perfekt då rena tvätten skall torka i sommarsol och då lekglada barn kommer hem med smutsiga kläder efter några timmar med kompisarna i den närbelägna parken.

DET PRIVATA SOVRUMSPLANET EN TRAPPA UPP. Den rymliga klädkammaren är perfekt för den klädintresserades alla favoritplagg! På planet finns idag två mycket generösa sovrum, vid behov kan det ena lätt delas till två rymliga barnrum (se föreslagen alternativ planlösning). Här finns också en wc.

DET VINTERISOLERADE GARAGET. Här finns möjlighet till utövning av roliga hobbies eller kanske ett hemmagym som kan användas under alla årets månader? Eller är garaget helt enkelt platsen för förvaring av bil, mecka med cykeln, moppen eller mc:n? I garaget finns indraget vatten. Framför garaget finns asfalterad plats för parkering av två bilar, i carporten finns utrymme för ytterligare bil.

ÖVRIGT. Bostaden har ett mycket bra läge i backen på Småbrukarvägen, nära allt som gör det lätt att lägga vardagspusslet! Här är promenadavståndet kort till fantastiska lekytor i form av gröna sköna ängar, en skogsdunge, fotbollsplan och mycket annat kul! Det är även nära till flera förskolor och Sundbyskolan (6-års t.o.m. åk 9) samt bussar i flera väderstreck.
Med ca 5 minuters promenad nås närmaste busshållplats som snabbt tar dig till såväl pendeltåg som till T-bana. Närbelägna Spånga torg är en svårslagen knutpunkt för kommunikationer i alla väderstreck. På Spånga torg finns matbutiker, populära delikatessbutiker, konditori, gym, vårdcentral, apotek och mycket annat som behövs i vardagen.
Välkommen till Småbrukarvägen 36A!

MER OM SUNDBY GÅRD 24:
- Den uppvuxna och skyddade tomten är ett spännande paradis för familjens små på upptäcksfärd! På tomten finns även plats för den efterlängtade studsmattan, gungställningen och kanske en mysig lekstuga?
- På den lättskötta tomten om 600 kvm, njuter man av sommarmånadernas vackra grönska, ljuvliga dofter och naturligtvis blomning!
- I trädgården finns två körsbärsträd som ger söt och saftig frukt till sensommaren, smultron, jordgubbar, fläder och syrener.
- Trädgårdens båda generösa trädäck är självklara favoritplatser för sommarmånadernas mysiga sällskapsliv i det gröna samt för alla efterlängtade grillmiddagar tillsammans med familj och vänner! Under sommarmånaderna startar familjens 'early birds' upp dagen med frukost på trädäcket utanför köket. Under förmiddagen fortsätter solbadandet på 'bryggan', dvs trädäcket på husets gavel. Mitt på dagen fortsätter färden till det generösa trädäcket om ca 25 kvm på entrésidan, här skiner solen till ca kl 19.00 på kvällen, samtidigt som solens sista strålar är tillbaka på trädgårdssidans plana gräsyta.
- Varmgaraget om hela 19 kvm, är sammanbyggt med huset och har access via tvättstugan, perfekt för den bilintresserade. Access inifrån huset ger även möjlighet att bygga om till ett 'tonårshäng'.
- Carport finns.
- Trädgårdsförråd och cykelförråd finns.
- Asfalterad uppställningsplats för bil i carport, framför carport samt framför garage.

SÄLJAREN BERÄTTAR OM SINA ÅR I HUSET:
Vi har älskat att bo i detta mysiga hus med sitt höga läge och härliga utsikter!
Genom åren har vi fyllt huset med vår växande familj och många gästande nära och kära.
Under vår- och sommarmånader har vi njutit av frukosten ute på altanen utanför köket i morgonsol, vilket är en extra ljuvlig plats då körsbärsträden och syrenerna blommar!
På den stora altanen på framsidan, med skön eftermiddags- och kvällssol, har vi avnjutit många middagar, kalas och andra festligheter.
De uppvuxna körsbärsträden på gården har gett massor av frukt som hela familjen har älskat. Jordgubbar och smultron finns det också gott om!
Vi har också uppskattat läget med närhet till skogen med promenadspår och alla lekplatser som ligger i närheten under vår föräldraledighet. Vi har varit extra tacksamma för närheten till flera bra förskolor i området.
Varmt välkomna till en underbar bostad med ett underbart närområde!
Hälsar Stephanie och Tony.

FIBER:
Fiber finns indraget.

LARM:
Larm finns installerat.

LITE OM NÄROMRÅDET:
- I Sundby bor man barnvänligt, med naturen runt knuten. På kort promenadavstånd finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
- I närområdet finns ett flertal lekplatser samt fotbollsplaner.
- Landbandy/basketplan ligger bara några stenkast bort, i anslutning till Sundbyskolan.
- På kort promenadavstånd finns en fin strandpromenad utefter Bällstaån, här finns även en fågeldamm med parkbänkar: en skön plats att koppla av med en god bok eller spännande fågelmatning för de små.
- På kort promenadavstånd finns även Solvallas hästhagar, ytterligare ett spännande utflyktsmål för de minsta.
- På Spånga Torg finns ett flertal matbutiker, kötthandlaren Dennis kött, nyöppnade krogen Kelp (bar/mat/deli), puben Caledonian Inn, ytterligare ett flera restauranger, Spångas prisbelönta konditori, vårdcentral, apotek, ytterligare småbutiker samt torgförsäljning sommartid och julmarknad vintertid. Här finns även SkandiaMäklarnas bobutik, välkommen in på en fika och för att prata om din nuvarande bostad och nästa.
- Det är inte heller långt till gallerian Bromma Blocks, ett butikscenter med ett stort utbud av butiker, caféer och restauranger.
- Vällingby City med sina generösa öppettider ligger inte långt bort, här finns det mesta att önska i form av butiker, här finns även torghandel, restauranger, de flesta banker samt biosalong.

FÖRSKOLOR/SKOLOR:
- Ett flertal populära förskolor finns runt om i området.
- Närbelägna Sundbyskolan ligger på bekvämt promenadavstånd, här går man från förskoleklass till och med årskurs 9.
Det finns ytterligare ett flertal skolor som ligger på promenadavstånd/kort bussresa, bl.a:
- Ellen Keyskolan: här går man från förskoleklass till och med årskurs 9.
- Kunskapsskolan: här går man från årskurs 4 till och med årskurs 9.
- Raoul Wallenbergs skola: här går man från förskoleklass till och med årskurs 9.

KOMMUNIKATIONER:
FRÅN SMÅBRUKARVÄGEN 36A ÄR DET KORT PROMENAD TILL ETT FLERTAL BUSSAR. NÄRMASTE BUSSHÅLLPLATS LIGGER PÅ GAMLA BROMSTENSVÄGEN:
Buss 112 - med hållplats på Gamla Bromstensvägen trafikerar sträckan: Alvik (med T-bana) - Spånga Torg (med P-tåg - ca 14 minuter till Stockholms Central via Odenplan).
Buss 157 - med hållplats på Bromstensvägen trafikerar sträckan: Lunda industriområde - Danderyds sjukhus, via Spånga Torg samt Rissne Centrum.
Buss 118 - med hållplats på Duvbovägen trafikerar sträckan: Vällingby - Hallonbergen, via Rissne Centrum (med T-bana).
Buss 512 - med hållplats på Duvbovägen trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs Torg samt Spånga Torg.
PÅ SPÅNGA TORG FINNS PENDELTÅGSSTATION OCH YTTERLIGARE BUSSLINJER:
Pendeltåg - från Spånga station till Stockholms Central, via Odenplan, reser på 14 minuter.
Buss 116 - trafikerar sträckan: Vällingby Centrum - Spånga station.
Buss 117 - trafikerar sträckan: Brommaplan (med T-bana, grön linje) - Spånga Torg.
Buss 118 - trafikerar sträckan: Vällingby - Hallonbergen, via Rissne Centrum (med T-bana).
Buss 119 - trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs station samt Spånga Torg.
Buss 512 - trafikerar sträckan: Solna Centrum - Hässelby, via Vreten, Sundbybergs Torg samt Spånga Torg.

Boka visning

  • VARMT VÄLKOMMEN! MVH/ANNICA, SKANDIAMÄKLARNA

  • VARMT VÄLKOMMEN! MVH/ANNICA, SKANDIAMÄKLARNA

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

  • Mycket fin familjevilla med garage carport och underbara trädäck
    Mycket fin familjevilla med garage carport och underbara trädäck
  • Solbadande trädäck i högt skyddat läge
    Solbadande trädäck i högt skyddat läge
  • Farstukvisten ger skydd och karaktär
    Farstukvisten ger skydd och karaktär

Planritning

  • Nuvarande planlösning, entréplan
    Nuvarande planlösning, entréplan
  • Alternativ planlösning, entréplan
    Alternativ planlösning, entréplan

Sundby, Spånga

Småbrukarvägen 36A

  • Mycket fin familjevilla med garage carport och underbara trädäck
    Mycket fin familjevilla med garage carport och underbara trädäck
  • Solbadande trädäck i högt skyddat läge
    Solbadande trädäck i högt skyddat läge
  • Farstukvisten ger skydd och karaktär
    Farstukvisten ger skydd och karaktär
  • Säljarens sommarbild, trädgård i blomning!
    Säljarens sommarbild, trädgård i blomning!
  • Säljarens sommarbild, trädgård i blomning!
    Säljarens sommarbild, trädgård i blomning!
  • Välkommen in, möblerbar hall med avhängningsyta i garderob
    Välkommen in, möblerbar hall med avhängningsyta i garderob
  • Det fräscha köket, med altandörr mot skyddad tomt och trädäck
    Det fräscha köket, med altandörr mot skyddad tomt och trädäck
  • Det fina köket kommer älskas av den matlagningsintresserade!
    Det fina köket kommer älskas av den matlagningsintresserade!
  • Altandörr mot tomt och skyddat trädäck
    Altandörr mot tomt och skyddat trädäck
  • Platsen för frukost, lunch eller middag?
    Platsen för frukost, lunch eller middag?
  • Lummigt och ombonat. En skyddad trädgårdsmiljö för familjens yngsta
    Lummigt och ombonat. En skyddad trädgårdsmiljö för familjens yngsta
  • Vad skall den nybyggda odlingslådan fyllas med för gott?
    Vad skall den nybyggda odlingslådan fyllas med för gott?
  • Säljarens sommarbild, trädgård i blomning!
    Säljarens sommarbild, trädgård i blomning!
  • Säljarens sommarbild, trädgård i blomning!
    Säljarens sommarbild, trädgård i blomning!
  • Entréplanets lättmöblerade vardagsrum, med plats för både familj och vänner!
    Entréplanets lättmöblerade vardagsrum, med plats för både familj och vänner!
  • Flera fönster i syd-/västläge ger fantastiskt ljusinsläpp
    Flera fönster i syd-/västläge ger fantastiskt ljusinsläpp
  • Tv-möbelns placering är en möjlig matsalsdel
    Tv-möbelns placering är en möjlig matsalsdel
  • Mot Master Bedroom (fd bibliotek/matsal)
    Mot Master Bedroom (fd bibliotek/matsal)
  • Rymliga Master Bedroom, med hel garderobsvägg
    Rymliga Master Bedroom, med hel garderobsvägg
  • Det andra sovrummet på entréplan
    Det andra sovrummet på entréplan
  • Tvättstugan totalrenoverades år 2019, i välplanerad lösning. Dubbla tvättmaskiner vill alla barnfamiljer ha!
Dörr mot det varmisolerade garaget
    Tvättstugan totalrenoverades år 2019, i välplanerad lösning. Dubbla tvättmaskiner vill alla barnfamiljer ha! Dörr mot det varmisolerade garaget
  • Badrummet, med det efterlängtade badkaret på plats
    Badrummet, med det efterlängtade badkaret på plats
  • Välkommen en trappa upp! Det ena av planets två stora sovrum, vilket är lätt att dela till två (se alternativ planlösning)
    Välkommen en trappa upp! Det ena av planets två stora sovrum, vilket är lätt att dela till två (se alternativ planlösning)
  • Mot hall och planets andra sovrum
    Mot hall och planets andra sovrum
  • Planets andra rymliga sovrum/Master Bedroom
    Planets andra rymliga sovrum/Master Bedroom
  • Två fönster i högt fritt läge
    Två fönster i högt fritt läge
  • Rummet är perfekt som ett Master Bedroom på övre plan
    Rummet är perfekt som ett Master Bedroom på övre plan
  • Wc med tvättställ i kommod på övre plan
    Wc med tvättställ i kommod på övre plan
  • Högt, fritt solbadande läge. Välkommen tillbaka!
    Högt, fritt solbadande läge. Välkommen tillbaka!
  • Det mysiga närområdet med hästhagar och Bällstaåns fågelliv
    Det mysiga närområdet med hästhagar och Bällstaåns fågelliv
  • I väntan på något gott...
    I väntan på något gott...
  • Promenader
    Promenader
  • På kort promenadavstånd finns flera populära samlingsplatser för områdets leksugna barn!
    På kort promenadavstånd finns flera populära samlingsplatser för områdets leksugna barn!
  • På kort promenadavstånd finns även plan för bollsport!
    På kort promenadavstånd finns även plan för bollsport!
  • På kort promenadavstånd finns även Sundbyskolan åk 06-9!
    På kort promenadavstånd finns även Sundbyskolan åk 06-9!
  • Spånga Torg - Sundbybergs Station - Odenplan - Stockholms central = 14 minuter!
    Spånga Torg - Sundbybergs Station - Odenplan - Stockholms central = 14 minuter!
  • Missa inte kötthandlaren Dennis Kött & Chark på Spånga Torg
    Missa inte kötthandlaren Dennis Kött & Chark på Spånga Torg
  • Handla dessert och gofika på Spånga konditori är en lyx man gärna unnar sig
    Handla dessert och gofika på Spånga konditori är en lyx man gärna unnar sig
  • Frukt, bär och grönsaker handlar man gärna hos handlaren på Spånga torg
    Frukt, bär och grönsaker handlar man gärna hos handlaren på Spånga torg
  • Har du frågor runt ditt nuvarande boende eller nästa? Välkommen in på en fika. Adress: Spånga torg 5
    Har du frågor runt ditt nuvarande boende eller nästa? Välkommen in på en fika. Adress: Spånga torg 5

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.