Spånga, Spånga

Intagsgränd 38

Såld
  • 5 rum
  • 139 kvm
  • Villa

STORT VÄLSKÖTT RADHUS MED 4 SOVRUM PÅ SAMMA PLAN

Huset är mycket välskött och har löpande alltid tagits väl omhand så här finns inget aktuellt renoveringsbehov. Målning, tapetsering och allmänt underhåll görs efter vars och ens smak. Det är större än radhus vanligen är så man får mer av villakänsla inne. 139 kvm väl planerade med kök och vardagsrum på entréplan med stora fönster som gör rummen ljusa, öppen snygg trappa som leder upp till övre plan med 4 sovrum samt stor hall som är perfekt för lek som bygga tågbana, skapa med lego eller kanske spela teater. Hallen kan även möbleras med väl fungerande arbetsplats för den som jobbar hemma. Vackert kaklade duschrum och gästwc. Här bor man bekvämt med närhet till både pendeltågsstation, idrottsplats, Spånga Torg med bra affärsutbud och torghandel. Vardagslivet underlättas av att huset är lättarbetat med tvättstuga och rymligt förråd innanför köket, så köksmaskiner mm behöver inte stå framme på köksbänkarna och ta plats. Flera garderober och annan förvaring finns i tvättstugan samt på övre plan. I trädgården kan både små barn och hundar släppas ut utan att de kan ta vägen någon annanstans, då allt är inhägnat av vackra gråtjärade plank. Stor altan i söder med markis, friköpt tomt om 179 kvm. Garageplats i länga. Välkommen till Intagsgränd 38!

FASTIGHETEN MAGNHILD 68:
- Friköpt tomt om 179 kvm med stor altan och vacker radhusträdgård i söderläge med sol till långt in på kvällen.
- Hela tomten är härligt insynsskyddad av gråtjärade träplank. Dessutom finns på tomten blommande buskar som rhododendron mm och ett stort förråd som även fungerar som skydd och gör baksidan privat.
- Lite om utbudet i den sköna, vilsamma och mycket välskötta trädgården: Hallon, vindruvor, rabarber och en pallkrage med kryddväxter. På våren finns här vitsippor och vårlökar och på förrådet klättrar en nyponros.
- I bakkant av trädgården finns det en grind ut till en mindre gång som bara används av husen i längan då den är blockerad i bortre änden.
På framsidan möts man av altan och trappa med snyggt räcke upp till entrén.

LITE OM NÄROMRÅDET:
- I Spånga bor man barnvänligt, med naturen runt knuten, här finns lekvänliga skogsområden samt stora ängar med plats för barnens lek.
- På andra sidan Spånga kyrkväg finns Spånga IP. På Spånga IP kan man under sommartid spela basket eller ta några löparvarv på den fina rundbanan som har allvädersbeläggning. Vintertid kan man sätta på sig skridskorna och utnyttja idrottsplatsens tider för allmänheten. Det läggs snö på löpbanorna och Spånga IP är ofta först med att öppna längdskidspår som de spårar under säsong.
- På Spånga IP finns ishall, konstfrusen isbana för allmänheten om 1 000 kvm och konstfrusen bandybana om 8 000 kvm, fotbollshall, fotbollsplaner (en gräs- och en grusplan båda med elvamannakapacitet), en liten streetbasketplan, cricketplan samt friidrottsbanor. För mer info se: https://www.stockholm.se/-/Serviceenhetsdetaljer/?enhet=177f6cfd18484a6db31c32704a48e708
- På kort promenadavstånd finns påkostade Bromstens IP som helrenoverades 2014, här finns både ny konstgräsplan och en gräsplan med löparspår runt om. De har även investerat i kvällsbelysning med stora strålkastare.
- Under soliga sommardagar är Nälstabadet ett populärt utflyktsmål. Badet med flera utomhuspooler, minigolfbana, lekplats och kafé håller öppet hela sommaren.
- Är du intresserad av att träna på gym? På Winquists väg finns ett omtyckt 'Gymmet'. På Spånga Torg finns ett populärt Puls & Träningsgym och Itrim, på Avestavägen finns ett Fitness 24 Seven... ett uppskattat gym med maximal flexibilitet!
- På Spånga Torg finns bl.a. matbutiker, flera restauranger, konditori, vårdcentral, barnavårdscentral, tandläkare, apotek och en mycket uppskattad specialbutik: Dennis kött. Här finns även torgförsäljning sommartid och julmarknad i december.
- Det är även bra tillgång till flera köpcentrum som t ex Vällingby Centrum, Mall of Scandinavia, Bromma Blocks, Barkarby med bl a IKEA, Sollentuna m fl.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR:
- Ett flertal förskolor finns runt om i området.
- I Bromstensskolan går man från skolstart till och med årskurs 6. Därefter fortsätter man i - Sundbyskolan alternativt Solhemsskolan.
- I Sundbyskolan går barnen från skolstart till och med årskurs 9.
- I Solhemsskolan/Spånga grundskola går barnen från 6-årsverksamheten till och med årskurs 9. På Spånga grundskola bedrivs även spetsutbildning i MA och i NO (som f.n. 1 av 5 skolor i Sverige).
- Spånga Gymnasium ligger i anslutning till Spånga grundskola.
- I Kunskapsskolan går barnen från med årskurs från 4 till och med årskurs 9.
- I Bromsten ligger även Ellen Key-skolan (Waldorfsskola), här går barnen från skolstart till och med årskurs 9, därefter finns möjlighet att fortsätta i gymnasiet i samma vackra byggnad.

KOMMUNIKATIONER:
Busshållplats på Duvbovägen ligger endast ett stenkast bort:
Buss 118 - trafikerar sträckan: Vällingby - Spånga Torg - Rissne (T-bana) - Hallonbergen.
Buss 512 - trafikerar sträckan: Spånga Torg - Solna Centrum.
På samma korta avstånd finns busshållplats på Spånga kyrkväg.
Buss 179 - trafikerar sträckan: Vällingby - Spånga Torg - Kistaområdet - Sollentuna.
Buss 514 - trafikerar sträckan: Spånga Torg - Kistaområdet - Sollentuna. På Spånga torg finns pendeltågsstation och busstorg. Med pendeltåg från Spånga station reser man till Stockholms Central på ca 12 minuter och till Odenplan på ca 10 minuter.
Spånga Torg har även ett rikt utbud av busslinjer:
Buss 112 - trafikerar sträckan: Spånga Torg - Alvik (med T-bana). Buss 116 - trafikerar sträckan: Vällingby Centrum - Spånga Torg.
Buss 117 - trafikerar sträckan: Spånga Torg - Brommaplan (med T-bana).
Buss 118 - trafikerar sträckan: Vällingby - Spånga Torg - Rissne (T-bana) - Hallonbergen.
Buss 119 - trafikerar sträckan: Backlura - Hässelby strand - Spånga Torg.
Buss 157 - trafikerar sträckan: Lunda Industri - Spånga Torg - Rissne - Danderyds sjukhus.
Buss 179 - trafikerar sträckan: Vällingby - Spånga Torg - Kistaområdet - Sollentuna.
Buss 512 - trafikerar sträckan: Spånga Station - Rissne - Solna Centrum.
Buss 514 - trafikerar sträckan: Spånga Station - Kistaområdet - Sollentuna - Häggvik.

Mer om mäklarna