Spånga, Spånga

Järingegränd 42

Såld
  • 5 rum
  • 137 kvm
  • Villa

Hjärtligt välkomna till Järingegränd 42!

Nu finns chansen att förvärva detta ytterst väldisponerade och barnvänliga radhus om 137 kvm beläget i populära Tensta, nära Spånga C. Här erbjuds ett hemtrevligt och bekvämt boende med hög standard på såväl material- som interiörsval. Ljuset flödar in genom de stora fönsterpartierna som bjuder på utsikt i två väderstreck och lägg dessutom till de fantastiska uteplatserna och trädgården som erbjuder fest för de vuxna och lek för barnen. Bostaden präglas av ljusa väggar och listverk vilket gör det enkelt att möblera efter eget tycke och smak. Kanske är det ni som flyttar in här?

Vi kliver in den generösa och välkomnande entréhallen och sätter fötterna på ljusgrå klinkers. Här finns plats för både hatt- och skohylla. Ett par steg in hittar vi en perfekt placerad gäst-wc. Direkt till vänster hittar vi bostadens välplanerade kök med stilsäkra skåpluckor och lådfronter - här finns allt som efterfrågas för vardagsmatlagningen som helgens festmåltider. Vardagsrummet, som ligger intill köket, erbjuder gott om plats för den stora familjesoffan - här går det att maximera myskvällarna med braskaminen. Från vardagsrummet nås uteplatsen med trädäck och den lummiga trädgården. Vidare på våningsplanet finns ett badrum, perfekt placerat intill entréhallen.

En trappa upp hittar vi familjens privata avdelning med ett harmoniskt master bedroom som rymmer den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. Starta morgonen ute på takterrassen med första koppen kaffe - en bättre start på dagen går inte att få. Bostadens två övriga sovrum på övre plan är alla rymliga och lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett hemmakontor eller en walk-in closet? Möjligheterna är oändliga! Till sist har vi bostadens andra helkaklade och rymliga badrum som rymmer hela familjens morgon- och kvällsrutin.

För de som önskar finns möjlighet till uthyrningsdel på entréplanet, intill köket med egen wc. Bostaden är belägen nära Tensta C, Spånga C, med ett av områdets bästa lägen, alldeles intill lekplats och stora grönytor med gräsmatta. Nära skola, daghem, idrottsplats och Spånga centrum med affärer, buss och pendeltåg samt närhet till Tunnelbanans blåa linje. Fina promenadstråk finns att upptäcka på Järvafältet som inte ligger långt bort. Spånga Bollcenter med badminton, squash, golf och innebandy samt Spånga IP med fotbollsplaner, ishall och friidrottsanläggning ligger även de på bekvämt promenadavstånd.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki för frågor om bostaden och området!

Mer om mäklarna