Spånga-Tensta, Spånga

Järingegränd 82

Såld
  • 5 rum
  • 126 kvm
  • Villa

Varmt välkomna till Järingegränd 82!

Här har ni nu tillfälle att flytta in i ett optimalt radhus om 126 kvm fördelat på två plan med fina och stilrena materialval i fokus. I populära Tensta, nära Spånga C, saluförs nu detta fantastiska familjevänliga radhus som har allt man kan önska sig och lite till. Bostaden präglas av en härlig hemmakänsla med ljust målade väggar och enhetligt golv - här är det bara att flytta in och börja trivas. Lägg dessutom till de två magiska uteplatserna, den ena i högt söderläge på baksidan och den andra på framsidan av bostaden. Visst låter det bra? Välkomna att stiga på!

Vi kliver in i den generösa och välkomnande entréhallen och sätter fötterna på stilren grå klinkers, häng av kläderna på hatthyllan och ställ upp skorna i skostället - här finns gott om utrymme för båda delar. Intill hallen finns bostadens ena nyrenoverade helkaklade badrum. Vidare in i bostaden hittar vi det stilrena och hemtrevliga köket med vita släta skåpluckor och lådfronter - här finns allt man önskar sig och gott om plats för både stora och små kring matbord för 4-6 personer. Intill köket hittar vi vardagsrummet som är socialt och badar i ljus från stora fönsterpartier samt utgång till den härliga uteplatsen i soligt söderläge med trädäck. Möblera med den stora familjesoffan, tillhörande soffbord och media-möbel och slå er ner och njut av fredagskvällen med familjen.

Vi tar en trappa upp och hittar familjens privata avdelning med fyra ordentliga sovrum och ett stort och lyxigt badrum med riktig hotellkänsla. Master bedroom är stort och harmoniskt med plats för den stora dubbelsängen, tillhörande sängbord och övrig sovrumsmöbel om så önskas. De tre andra sovrummen lämpar sig utmärkt som barnrum/gästrum eller varför inte inreda ett eget hemmakontor? Samtliga rum är ljusa och rymliga och har gott om plats för säng och tillhörande sängbord samt övrig sovrumsmöbel om så önskas. Till sist har vi bostadens andra badrum som rymmer hela familjens morgon- och kvällsrutin.

Bostaden är belägen nära Tensta C, Spånga C, med ett av områdets bästa lägen, alldeles intill lekplats och stora grönytor med gräsmatta. Nära skola, daghem, idrottsplats och Spånga centrum med affärer, buss och pendeltåg samt närhet till Tunnelbanans blåa linje. Fina promenadstråk finns att upptäcka på Järvafältet som inte ligger långt bort. Spånga Bollcenter med badminton, squash, golf och innebandy samt Spånga IP med fotbollsplaner, ishall och friidrottsanläggning ligger även de på bekvämt promenadavstånd.

Kontakta ansvarig fastighetsmäklare Martin Panjaki för frågor om bostaden och området!

Mer om mäklarna