Spånga Sundby, Spånga

Stackvägen 18A

Såld
  • 7 rum
  • 207 kvm
  • Villa

Byggt 2014 stort och modernt

Moderna och lättskött villa för stora och aktiva familjen. 5-7 sovrum. Två badrum. Låga driftskostnader. B i energideklarationen och 0 kr i fastighetsavgift till år 2029. Garage!

Byggt år 2014 och ett tydligt riktmärke på gatan. Stilsäkert hem perfekt för dig med krav på ditt boende. Med rätt känsla och genomgående stora utrymmen hittar du detta fina Trivselhus. Vackert kök och två fräscha badrum. Två stora umgängesytor och två badrum. Rymligt garage och trivsam trädgård för dig med stort umgänge.

DET REPRESENTATIVA ENTRÉPLANET. I den välplanerade hallen finns avhängningsyta och flera garderober med spegeldörrar för ytterkläder och skor. Den matlagningsglada familjen kommer att uppskatta det generösa Ballingslöv köket med stora arbetsytor. Här finns lyxiga detaljer som arbetsbänkar av svart stenkomposit, vackra luckor och lådfronter, påkostade vitvaror från Siemens samt utsikt till grönskan med sin färgprakt från flera fönster, vilket adderar extra känsla. I öppen planlösning ligger sällskapsdelen som utgörs av vardagsrum och matsal. Centralt placerad finns även den inbyggda kaminen som ger myskänsla under vinterhalvåret. Från såväl köksdel som från matsalsdel och vardagsrumsdel finns access till trädgård med stor terrass. På entréplanet finns även helkaklat badrum med wc och dusch, sovrum nr 1 samt den stora tvättstugan med bra arbetsytor. Takhöjd om 2,7 meter ger en extra känsla av ljus och rymd.

- ÖVRE VÅNINGSPLAN, DET FANTASTISKA FAMILJEPLANET. Då man tar första stegen i trappan som förbinder våningsplanen återkommer den härliga känslan av bostadens kvalitet i minsta detalj! På planet finns fyra sovrum, varav master bedroom med egen klädkammare och utsikt från gaveln till grönskan. Tre genomtänkta barnrum med plats för lek och bus. Vacker utsikt till grönskan. I det helkaklade badrummet finns både bubbelbadkar och dusch för dig som uppskattar avkopplingen bra förvaring i kommod och fönster för maximal känsla. Bra förvaring finns i badrumsskåp. Här möter du också det rymliga umgängesrummet med två vackert placerade franska balkongner som rammar in rummet. Här är perfekta utrymmet för biokvällarna med familjen, hobby eller musikrum. Här samlas alla vänner för en lugn kväll efter en god middag. Detta borde vara drömmen för tonåringen med alla vänner?

- ÖVRIGT. Väl anlagd, uppvuxen trädgårdstomt om 645 kvm i lugnt, soligt läge med plana gräsytor som inbjuder till lek och umgänge. På framsidan finns fina entrén med sin rymliga terrass, gräsmatta och stora parkeringsplatsen, friggebod samt garage. Detta ger dig lätt plats för tre bilar. Lättskötta gräsmattan och runt knuten kommer de goda hallonplantorna, köksträdgården för närodlande grönsaker och väldoftande rosor på framsidan. Fastighetskatten är o kr till år 2029. B i energideklarationen för lägre bolån. Villan är belägen i lugna villakvarter och trevliga grannar. Endast ca 10 minuters promenad från Spånga station. Här är det lätt att åka kommunalt till arbetet då Spånga station är en svårslagen knutpunkt för kommunikationer i alla väderstreck. På torgen finns även ett rikt utbud av matbutiker, populära delikatessbutiker, det berömda Spånga konditori, gym, vårdcentral, apotek och annat som behövs i vardagen. Välkommen till Stackvägen 18A!

Mer om mäklarna