Vackert badrum med dubbeldusch. Vackert kök. Kök för dig som uppskattar kökslivet med massor med utrymme för barn, vänner och bjudningar.

Spånga Solhem, Spånga

Gränsvägen 37B

REDO™ Besiktigad
 • 10 rum
 • 173 kvm
 • Villa
Högstbjudande 8 600 000 kr

Stor familjevilla i fräscht skick med rätt läge.

Fantastisk familjevilla med plan trädgård med tre moderna och fräscha bostadsplan, bostadens totaltyta utgör hela 281 kvm samt extra fristående garage! Villan har genomgripande renoverats år 2017 och är i ett gott skick! Detta är huset för dig som uppskattar yta, önskar en företagsdel eller har en stor familj. Här finns plats för alla i tre rymliga umgängesytor och på det stora soldäcket i perfekt solläge. Stort umgängeskök med köksö och arbetsytor för den matlagningsintresserad familjen med. Trivsam matplats för stora sällskapen . Modern öppen planlösning mot köket ligger det generösa vardagsrummet med matsalsdel samt kamin för mysiga kvällar. Här finns också stora fönster till grönskan samt direkt access till terrassen och trädgården. Redan idag finns 7 sovrum där alla sovrum gott och väl rymmer dubbelsäng! Om den stora familjen växer så finns möjlighet att skapa ytterligare sovrum på nedervåningen. I bostaden finns tre stilsäkra badrum, Alla våtrum är helkaklade i moderna lugna färgsättningar i samklang med varandra. I nedervåningen finns även umgängesrum med bar/kök med öppen kamin perfekt för festen eller uthyrningen, gymrum, bastu, tvättstuga och ytterst gott om förråd för dig som uppskattar förvaring. 2 st Luft-/luftvärmepumpar. Fristående, väl tilltaget garage för dig med motorintresse. Stort soldäck i perfekt solläge. Underbar utsikt över området och slående vackert på sommaren. Här finns också den givna platsen för både studsmattan och utrymme för sommarens alla festligheter. Mycket barnvänligt med skyddad trädgård som är lätt att stänga av för barn och husdjur.

ENTRÉPLAN. En genomtänkt hall hälsar välkommen hem, här finns god förvaring för ytterkläder och skor. Du möter också det fantastiska ljusinsläppet och den moderna öppna planlösningen dig med krav på ditt boende. I köket lagar man gärna goda middagar tillsammans med familj och vänner, den generösa köksön och många meter arbetsbänk inspirerar att vara tillsammans och förenklar vardagen! Här hittar du matplatsen med gott om utrymme för 8-10 sittande gäster. Angränsande representativt vardagsrum med gott om fönster med utsikt till trädgården och terrassen. Vardagsrummet rymmer många vänner och här finns en av husets två eldstäder. Den närliggande privata delen av våningsplanet rymmer ett sovrum och helkaklat fräscht badrum med dubbeldusch och vacker handfatsdel. Allt för att spara tid på morgonen. Stor och välplanerad klädkammare för maximal förvaring. Den rymliga tvättstugan med egen entré för den som enkelt vill ha access till ombyte och tvättmaskiner. Ingång både från gaveln vid garaget samt innerhallen. Planlösningen är perfekt för dig som arbetar hemma, har tonåringar eller övernattande gäster.

ÖVRE VÅNINGSPLAN. Via takfönster strålar solljuset till den rymliga hallen som för dig vidare till de 4 stora sovrummen, rejäl skyddad balkong, klädkammare/förråd samt stort familjebadrum med badkar och dubbelhandfat. Du väljer skälv vilket rum som är master bedroom. Kanske är det rummet som har utgång till balkongen samt egen ingång till badrummet? På planet finns ytterligare tre fina sovrum med fönster i högt fritt läge, en klädkammare samt ett helkaklat badrum. Här finner badrum med både badkar med duschväggar.

BOSTADSPLANET I NEDREPLAN. På planet finns det efterlängtade stora allrummet som gör det möjligt för familjens ungdomar att bjuda hem många kompisar för lek eller kanske bara hänga i soffan framför öppna spisen. Här finns en fullt utrustad bar som extra plus enkelt görs om till kök vid uthyrning eller generationsboende. Här finns också det fräscha gymmet som också är perfekt som företagsdel eller sovrum. Det finns genomtänkta förråd perfekta för hobby, mat och vin. På våningsplanet hittar du även ett helkaklat badrum med bastu, dusch och handfat. Badrummet är smart placerad i närhet av både biorum/sovrum samt två förrådsrum var av ett som går att använda som ytterligare sovrum. Stor groventré som säljaren använt som idrottsentré. Perfekta platsen för mycket idrottssakerna och lätt att ha ordning på allt som skall med till varje aktivitet. . Förråd/klädkammare för dig som uppskattar bra förvaring.
Välkommen till detta moderna och stilsäkra hus på trivsamma Gränsvägen 37B.

Renoveringar:
År 2017 Ny el med två separata elcentraler.
Ommålning av fasad och snickerier inne och ute på hus och garage.
Alla tre badrum helrenoverade.
Alla ytskikt i huset renoverade.
Två nya kök.
Tvättstuga helrenoverad.
Trappräcke i glas vid entrén.
Två nya altaner i trädgården.
Nya radiatorer i glas.
Alla entrédörrar utbytta.
Dränering av huset.
Fönster och fönsterbrädor renoverade år 2014/2015.
2021 Winter: Installerade Daikin värmepump i vardagsrummet.
2022 Ny kyl och frys från Samsung i köket.
2023 S Installerade ny radonsug i källaren.

LITE OM NÄROMRÅDET:
- På Gränsvägen 37B bor man barnvänligt och med naturen nära omkring. Det är promenadavstånd till Fornminnesparken, omgiven av stora grönytor och skogsdunge. Invid Fornminnesparken finns även ett nybyggt utomhusgym.
- Populära Gläntan finns på promenadavstånd. Förutom bollspel så anordnas det populära och årliga Valborgsfirandet på Gläntans IP.
- På kort cykelavstånd ligger populära Starboparken, ytterligare en självklar samlingsplats för leksugna barn!
- För de lite äldre barnen byggdes en Parkourbana i Nälsta. Parkourbanan har snabbt blivit mycket populär.
- Under soliga sommardagar är Nälstabadet ett populärt utflyktsmål. Badet med flera utomhuspooler, minigolfbana, lekplats och kafé håller öppet hela sommaren.

FÖRSKOLOR OCH SKOLOR:
- Förskola finns ett flertal på kort promenadavstånd.
- Utan att passera trafikerad väg promenerar man till Vinsta grundskola Östra, här går barnen från 6-årsverksamheten till och med årskurs 5. Efter årskurs 5 fortsätter man i Vinsta grundskola Västra, från årskurs 6 till och med årskurs 9.
- I Solhemsskolan går barnen från 6-årsverksamheten till och med årskurs 9. På Spånga grundskola bedrivs även spetsutbildning i MA och i NO (som f.n. 1 av 5 skolor i Sverige).
- Spånga Gymnasium ligger i anslutning till Solhemsskolan.
- Även Kunskapsskolan, med årskurs från 4-9, finns på kort avstånd.

BUTIKER I NÄRHETEN:
- Hemköpbutiken i korsningen Sörgårdsvägen/Bergslagsvägen.
- Till stora Coop Forum-butiken samt Willis i Vinsta kommer man med bil på 3-4 minuter, här finns även apotek och djuraffär.
- På Spånga Torg finns matbutiker, flera restauranger, konditori, banker, vårdcentral, apotek och två mycket uppskattade specialbutiker: Åsas Fisk samt Dennis kött. Här ordnas även torgförsäljning sommartid och julmarknad i adventstid.
- Vällingby City med sina generösa öppettider ligger inte långt bort, här finns det mesta att önska i form av butiker, även här finns torghandel, restauranger, de flesta banker samt flera biosalonger.

KOMMUNIKATIONER:
Gångpromenad till ett flertal bussar:
Buss 118 - från Vinstaskolan trafikerar sträckan: Vällingby - Hallonbergen, via Spånga station (med P-tåg) samt Rissne Centrum (med T-bana).
Snabbuss 179 - från Vinstaskolan trafikerar sträckan: Vällingby Centrum - Spånga station - Kista - Sollentuna.
Buss 119 - från Sörgårdsvägen trafikerar sträckan: Backlura - Hässelby Strand - Spånga Station.
Buss 116 - från Sörgårdsvägen trafikerar sträckan: Vällingby Centrum - Spånga station.

Från Spånga station via Odenplan till Stockholms Central reser man med pendeltåg på 14 minuter.
Spånga Torg har ytterligare busslinjer:
Buss 117 - trafikerar sträckan: Brommaplan (med T-bana, gröna linjen) -
Spånga station.
Buss 112 - trafikerar sträckan: Spånga - Alvik (med T-bana, gröna linjen).
Buss 157 - trafikerar sträckan: Spånga - Danderyds sjukhus (med T-bana, röda linjen.
Buss 512 - trafikerar Spånga Station via Rissne till Solna Centrum.

KOSTNADER VID KÖP AV FASTIGHET ELLER TOMTRÄTT:
Lagfart och pantrevskostnader är en statlig skatt som ska betalas i samband med köp av fastighet eller tomträtt.
Lagfart är fn 1,5% av köpeskillingen samt 825 kr i avgift
Pantbrevskostnad är fn 2% av uttaget belopp samt 375 kr i avgift per pantbrev. De pantbrev som redan finns uttagna övertar köparen utan kostnad.
Se mer: https://www.lantmateriet.se/sv/Fastigheter/Andra-agare/Stampelskatt-och-avgifter/
Årligen betalas fastighetsskatt eller fastighetsavgift som regleras i deklarationen. Se www.skatteverket.se

REDO™

Detta är en REDO™ bostad. Kontakta mäklaren för mer information.

Intresseanmälan

Är du intresserad av bostaden? Gör en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.

Till intresseanmälan

Mäklare

Bostadsfakta

Bilder

 • Kök för dig som uppskattar kökslivet med massor med utrymme för barn, vänner och bjudningar.
  Kök för dig som uppskattar kökslivet med massor med utrymme för barn, vänner och bjudningar.
 • Vackert kök.
  Vackert kök.
 • Vackert badrum med dubbeldusch.
  Vackert badrum med dubbeldusch.
 • Rymliga ytor och en av två eldstäder.
  Rymliga ytor och en av två eldstäder.

Planritning

Spånga Solhem, Spånga

Gränsvägen 37B

 • Kök för dig som uppskattar kökslivet med massor med utrymme för barn, vänner och bjudningar.
  Kök för dig som uppskattar kökslivet med massor med utrymme för barn, vänner och bjudningar.
 • Vackert kök.
  Vackert kök.
 • Vackert badrum med dubbeldusch.
  Vackert badrum med dubbeldusch.
 • Rymliga ytor och en av två eldstäder.
  Rymliga ytor och en av två eldstäder.
 • Välkommen till Gränsvägen 37B totalrenoverat 2017 och bott i med varsam hand.
  Välkommen till Gränsvägen 37B totalrenoverat 2017 och bott i med varsam hand.
 • Rymligt vardagsrum med plats för stora soffan och utrymme för många vänner. Rummet är större än bilderna visar.
  Rymligt vardagsrum med plats för stora soffan och utrymme för många vänner. Rummet är större än bilderna visar.
 • Stort umgängesrum nr 2 med öppen spis.
  Stort umgängesrum nr 2 med öppen spis.
 • Umgängesrum nr 3 biorum/Sovrum.
  Umgängesrum nr 3 biorum/Sovrum.
 • Sportentré eller perfekt för uthyrning.
  Sportentré eller perfekt för uthyrning.

Karta

Mer om mäklarna

Intresserad? Gör en intresseanmälan!

Ikon: Tack för din bokning!

Tack för din intresseanmälan!
Mäklaren hör av sig så snart som möjligt.