Logvägen 25, det underbara träcket i soligt syd-/västläge!

Spånga Solhem, Spånga

Logvägen 25

Såld
  • 4 rum
  • 80 kvm
  • Villa

OMSORGSFULLT VÄLPLANERADE KVM, RART I LÄNGA!

Bo fantastiskt bra och billigt! Ett mer barnvänligt och nära-allt-läge är svårt att hitta! Det omsorgsfullt välplanerade radhuset på Logvägen är en dröm för alla i familjen, här bor man granne med en populär lekplats och lekvänliga gräsytor vilket kommer älskas av familjens yngre medlemmar. Flera förskolor och områdets populära skolor ligger på nära avstånd. Med ett promenadavstånd om ca 10-12 minuter nås Spånga torg med oslagbara kommunikationer, mat- och delikatessbutiker, restauranger samt det mesta annat som underlättar vardagen.

DET MINGELVÄNLIGA ENTRÉPLANET. Planets välplanerade kvadratmeter utgörs av ett mycket fräscht kök vilket rymmer matbord för 4-5 personer, i köksskafferiet ryms alla torrvaror, stora grytor och hemkokt sylt! Det lättmöblerade och mycket generösa vardagsrummet har stora fönster samt altandörr mot uppvuxen trädgård i solbadande syd-/västläge, tomtens väl tilltagna trädäck expanderar de invändiga sällskapsytorna ytterligare under sommarmånaderna! I vardagsrummet ryms både den riktigt stora familjesoffan och matsalsbordet med plats för många.

SOVRUMSPLANET, EN TRAPPA UPP. På övre våningsplan finns idag två riktigt rymliga sovrum där det ena lätt återställs till två, vilket ger tre fina sammanhängande sovrum. Till Master Bedroom hör en klädkammare som kommer uppskattas av den klädintresserade, de två andra sovrummen har tillhörande garderober. I badrummet finns barnfamiljens efterlängtade badkar redan på plats.

ÖVRIGT. Friköpt tomt! Den soliga tomten som ramas in av staket vilket håller familjens yngsta på rätt sida tomtgräns. Det ena av två härliga trädäck nås via altandörr från vardagsrummet, ett insynsskyddat generöst trädäck som inbjuder till skön relax och många goda måltider i värmen från sommarsol. På entrésidan finns ytterligare ett trädäck, här är platsen för sommarmånadernas goda frukostar i morgon- och förmiddagssol! Välkommen till ett lättälskat och barnvänligt boende på Logvägen 25!

Mer om mäklarna