Flytta-in-skick! Solbadande ytor för representation och riktigt stor familj

Spånga Nälsta, Spånga

Solhagavägen 76

Såld
  • 7 rum
  • 142 kvm
  • Villa

SOBERT OCH STILSÄKERT FAMILJELIV, 5-6 SOVRUM!

Finns generösa bostadsytor, många lättmöblerade väl tilltagna sovrum och flera underbara sällskapsytor på önskelistan? Välkommen till ett av Stockholms största radhus, en bostad där många barn och vuxna får plats, som har ytor för hobbies och fritidsintressen samt till vilken du gärna bjuder släkt och vänner på middagsbjudningar! Sedan nuvarande ägare flyttade in år 2015 har den välplanerade bostaden om totalt 211 kvm genomgått genomgripande renoveringar. Samtliga ombyggnader och renoveringar har utförts med känsla för att skapa mysiga, vackra och praktiska hemmamiljöer som skapar livskvalitet för hela familjen!

DET SOLIGA SÄLLSKAPSPLANET. I det välkomnande kapprummet finns yta att förvara vardagens ytterkläder och skor i öppen lösning, i den inre hallens inbyggda garderober finns utrymme för ytterligare förvaring. Det generösa vardagsrummet med matsalsdel är den självklara platsen för efterlängtat umgänge med familj och vänner. Rummets stora fönsterytor och altandörr i västerläge öppnar upp mot väl tilltaget trädäck, om cirka 60 kvm, samt lekvänlig gräsyta. Trädäcket suddar ut gränserna mellan ute och inne samt expanderar sällskapsytorna under sommarhalvåret! Det nyrenoverade köket, med vita, matta och helt släta luckor samt påkostade arbetsbänkar av granit, är mycket lätt att tycka om! Invid fönster finns matplats som med lätthet rymmer 6 personer till bords. På planet finns även ett sovrum samt gäst-wc!

EN TRAPPA UPP. En trappa upp finns den större barnfamiljens dröm, hela fyra sammanhängande rymliga sovrum! Med access från övre hall finns dessutom en väl inredd walk-in-closet, en dröm för den klädintresserade! I hallen finns även takluckan mot den rymliga vinden med en golvyta om ca 70 kvm! På vinden, som på flera andra ställen inne i huset samt ute i trädgårdsförråd, finns det utrymme att förvara det allra mesta man vill spara. På planet finns även ett helt nyrenoverat badrum, färdigställt hösten 2023.

BOSTADSPLANET EN TRAPPA NER. Här är planet som familjens tonåringar drömmer om! I det rymliga allrummet finns plats för alla möjliga intressen. I rummet får det stora pysselbordet, trumsetet och den rymliga soffan plats utan att trängas, eller är det ytan för ett pingisbordet som står på önskelistan? I allrummet finns en braskamin med täljstenshölje installerad, kaminen ger skön tillskottsvärme och myskänsla då det eldas. På planet finns också ett tilltaget förrådsrum inrett med klädstänger och hyllplan i flexibel konsollösning, en väl inredd tvättstuga samt bastu med intilliggande duschrum och separat wc.

ÖVRIGT. Utöver fantastiska utomhusmiljöer i stensatt uteplats på entrésidan, ett riktigt generöst trädäck på gårdssidan, delvis skyddat av ljusgenomsläppligt tak samt lekvänlig gräsmatta så finns här även två rymliga trädgårdsförråd! Strax intill finns dessutom det efterlängtade garaget, i separat länga. Läget är perfekt för familj med barn i alla åldrar! Just utanför tomtgräns hittas populära Starboparken, den självklara samlingsplatsen för områdets leksugna barn, och på kort promenadavstånd ligger Nälstabadet med flera bassänger, servering och minigolf! Det är bekvämt promenadavstånd till flera förskolor, Nälstaskolan, Vällingby Centrum och Spånga Torg med ett stort utbud av butiker samt kommunikationer. Från Spånga station tar du pendeln till Odenplan på ca 10 min. Välkommen till Solhagavägen 76!

Mer om mäklarna