FÖRSTA KLASS, ANNO 2021!

Spånga Flysta, Spånga

Rösvägen 6

Såld
  • 6 rum
  • 180 kvm
  • Villa

1:A KLASS. REPRESENTATIV FAMILJEVILLA, ANNO 2021!

En bostad att älska, fantastisk familjevilla uppförd så sent som år 2021! Här finns fyra väl tilltagna sovrum varav tre är placerade på övre plan, tillsammans med ett rymligt allrum. Bostadens femte sovrum skapas lätt genom delning av allrummet. Bostadens generösa sällskapsytor utgörs av vardagsrummet med matsalsdel som ligger i öppen vinkellösning mot det välplanerade och lättarbetade köket. Under sommarmånaderna suddas gränserna mellan ute och inne bort då sällskapsytans altandörrar i såväl söder- som i västerläge öppnas upp mot tomtens solbadande trädäck, med del under skyddande tak. På upphöjd del av trädäcket finns ett bubblande SPA-bad installerat, här ryms hela familjen till sköna bad. Är SPA-badet kanske platsen för nyårsskålen, då år 2024 firas in?
På trädäcket och stenlagda uteplatser ryms sittgruppen, stora loungemöbler, det riktigt rymliga matbordet och sköna solsängar. I bostaden finns också två helkaklade badrum, ett med dusch och ett med både badkar, dusch och bastu!

DET REPRESENTATIVA ENTRÉPLANET. Välkomnande generös hall med kapprumsdel invid trappan mot övre plan. I den rymliga och välinredda klädkammaren ryms de ytterkläder och skor som inväntar nästa säsong. På planet finns bostadens generösa sällskapsytor i öppen sammanhängande lösning. Här ryms sköna familjesoffan, kanske i vinkellösning, och det väl tilltagna matsalsbordet som rymmer många glada vänner till bjudning. I vinkel mot sällskapsrummet, finns det välplanerade och matlagningsvänliga köket. Centralt placerat i rummet är täljstenskaminen som smyckar och värmer effektivt då det eldas. På planet finns dessutom ett väl tilltaget sovrum/arbetsrum/lekrum samt en helkaklad wc med dusch och separat tvättstuga med groventré.

DET PRIVATA SOVRUMSPLANET, EN TRAPPA UPP. Efter trappans sista steg står man i det rymliga allrummet med yta för soffa, fåtöljer och tv-möbel, från allrummet nås även den soliga och väl tilltagna altanen. Altanens golv ger ett skyddande tak till del av trädäcket i markplan. På planet finns också tre generösa sovrum samt en rymlig och välinredd klädkammare! Om familjens behov av rum växer så kan allrummet lätt delas av så att planets fjärde sovrum skapas. Här finns även ett härligt badrum med SPA-känsla. Badrummet är inrett med dubbla tvättställ, ett vackert badkar på tassar, en rejält duschyta samt bastu med plats för hela familjen! Fönster i två väderstreck ger extra rymd till det generösa SPA-rummet.

ÖVRIGT. Välplanerad och lättskött tomt om 928 kvm, där anlagda trädäck och stenlagda uteplatser ger en fantastisk utomhusmiljö passande livsnjutaren! Den fina trädgårdsboden kan användas för olika hobbies, som ett gästhus under sommarmånaderna och naturligtvis för förvaring av alla roliga fritidsintressen! Läget är bekvämt för hela familjen, stora som små! På promenadavstånd om mindre än 5 minuter nås närmaste busshållplats, på ytterligare några minuters promenadavstånd finns flera restauranger, en mysig blomsterbutik, frisörer och områdets sömmerska. Flera populära förskolor och Sundbyskolan (åk F-9) nås på promenadavstånd under 10 minuter. Välkommen till Rösvägen 6!

Mer om mäklarna