Välkommen till Spjutgränd 5

Spånga Flysta, Spånga

Spjutgränd 5

Såld
  • 7 rum
  • 206 kvm
  • Villa

Generösa sällskapsytor och möjlighet till 6 sovrum!

Ett hem med fantastiska sällskapsytor och möjligheten till 6 sovrum! Nu finns möjligheten att förvärva denna rymliga familjevilla belägen i populärt område i Spånga med kort promenadavstånd till Spånga Station. På den lekvänliga tomten finns rum för massa spring och lek, här finns även utmärkta platser för den efterlängtade studsmattan. På altanen i privat läge kopplar man gärna av och njuter av sommarens goda grillmiddagar eller tar ett dopp i poolen för att svalka sig när solen gassar på. På tomtens uppfart finns plats för en bil och i garaget får ytterligare en rum.

ENTRÉPLAN MEN STORA SÄLLSKAPSYTOR: I det generösa vardagsrummet med access till altan kan familj och vänner trivas i varandras sällskap, här finns plats för att ha många nära och kära över på kalas eller tillställningar. I vardagsrummet finns rum för den stora familjesoffan och matplatsen med många personer till bords. Här slår man sig även gärna ner framför den öppna spisen under familjens fredagsmys-stunder. På planet finns även rymligt kök med rum för matplats, wc samt ett kontor/sovrum.
ÖVRE PLAN, DET TREVLIGA FAMILJEPLANET: Idag finns 3 sovrum på planet, där master bedroom är generöst och kan delas av till ytterligare ett sovrum alternativt ett trevligt allrum. Från de två mindre sovrummen har ni access till balkongen med trevlig utsikt över Spånga. På planet finns även en helkaklad wc/dusch.
KÄLLARPLAN MED RELAXDEL OCH YTTERLIGARE SÄLLSKAPSYTOR: I allrummet kommer tonåringarna och deras vänner stormtrivas när det är dags för filmmaraton eller tv-spelande. På planet kan även njutas av värmande stunder i bastun för trevlig relax, i duschrummet precis intill svalkar man sig mellan varven i bastun. Planer erbjuder ytterligare ett sovrum, praktiskt tvättstuga, helkaklad wc samt rymlig vinkällare.

Välkommen till Spjutgränd 5!

Mer om mäklarna