Solhem, Spånga

Gungbrinken 12

Såld
  • 11 rum
  • 225 kvm
  • Villa

354 vackra och fräscha kvm med 6 -7 sovrum, 3 umgängesytor. 3 fräscha badrum, 2 gäst wc. Stort fräscht kök, 2 öppna spisar. Underbart läge, utsikt och planlösning.

Fantastisk familjevilla med pool byggd 1969 med tre moderna och mycket fräscha bostadsplan, bostadens totaltyta utgör hela 354 kvm + fristående garage på 40 kvm! Villan har genomgripande renoverats och är i ett mycket gott skick! Detta är huset för dig som uppskattar yta, önskar en företagsdel eller har en stor familj. Här finns plats för alla i tre rymliga umgängesytor och på det stora pooldäcket i perfekt solläge. Stort umgängeskök med köksö och arbetsytor för matlagningsintresserad familj Trivsam matplats för stora familjen. Vägg i vägg med köket ligger det generösa vardagsrummet med matsalsdel samt öppen spis. Här finns också golv- till- takfönster samt direkt access till terrass, poolområde och trädgård. Redan idag finns 6 sovrum där 3 av sovrummen gott och väl rymmer dubbelsäng! Om den stora familjen växer så finns möjlighet att skapa ytterligare sovrum på övervåningen. I bostaden finns tre badrum samt två separata gästwc, alla våtrum är helkaklade i moderna toner. I nedervåningen finns även biorum med öppen spis, stort gymrum, bastu, tvättstuga och ytterst gott om förråd för dig som uppskattar mycket god förvaring. Luft-/vattenvärmepumpen. Fristående dubbelgarage i fil om 40 kvm. Stort pooldäck i perfekt solläge. Underbar utsikt över vyerna och slående vackert på sommaren och den givna platsen för nyårsfesten.

ENTRÉPLAN. En genomtänkt hall hälsar välkommen hem, här finns ytterst god förvaring för ytterkläder och skor. Här finns också en väl placerad gästtoalett. I köket lagar man gärna goda middagar tillsammans med familj och vänner, den generösa köksön och många meter arbetsbänk inspirerar att vara tillsammans och förenklar vardagen! Här hittar du matplatsen med gott om utrymme för 8-10 sittande gäster. Angränsande representativt vardagsrum med påkostade golv-till-takfönster med gavellösning och två stora skjutdörrar till altan, trädgård samt pooldäck. Vardagsrummet rymmer många vänner framför en av husets två öppna spisar. Utsikten över området är magnifik och passar dig som har krav på ditt boende. Den närliggande privata delen av våningsplanet rymmer tre sovrum och helkaklat fräscht badrum med dubbelhandfat samt duschplats. Planlösningen är perfekt för de mindre barnen, för att sedan inta övervåningen och ge föräldrarna utrymme för egna arbetsrum.

ÖVRE VÅNINGSPLAN. Via takfönster strålar solljuset till allrummet som rymmer soffa, tv-möbel, skrivbordshörna och ett mindre barkök. Dubbeldörrar till master bedroom som idag är ett rymligt biljardrum. På planet finns ytterligare två fina sovrum med fönster i högt fritt läge, en klädkammare samt ett helkaklat badrum med takfönster. Här finner du både badkar och dusch. Tidigare ägare hyrde ut hela planet.

BOSTADSPLANET I NEDREPLAN. På planet finns det efterlängtade stora allrummet som gör det möjligt för familjens ungdomar att bjuda hem många kompisar för lek eller kanske bara hänga i soffan. Ett extra plus är allrummets generösa öppna spis. Här finns också det stora och fräscha gymmet som också är perfekt som företagsdel eller stort hobbyrum. Detta rum har också en egen ingång från trädgården. Här finns tre genomtänkta förråd perfekta för hobby, mat och vin. På våningsplanet finns även ett helkaklat våtrum med bastu, dusch och omklädnadsmöjligheter. Separat helkaklat wc finns smart placerad i närhet av både biorum samt badrum. Den praktiska helkaklade och moderna tvättstugan förenklar livet, här finns även fin förvaring för nytvättad frotté och linne, tvättstugan har ingång både från teknikrum och idrottsentrén. Stor groventré som säljaren använt som idrottsentré. Plats för mycket förvaring för alla intressen och lätt att ha ordning på allt som skall med till varje aktivitet. Teknikrum med panna. Förråd/klädkammare för dig som uppskattar bra förvaring.

ÖVRIGT. Den lättskötta tomten om 951 kvadratmeter har ett fantastiskt läge i området och är perfekt för familjen som önskar koppla av då helgledigheten har infunnit sig med en lättskött mycket insynsskyddad trädgård. Uppskattar man att njuta av många timmar i en skön solsäng och att skapa goda middagar i kök och på grill har man hittat rätt! Här finns även utrymme för diskret placering av den efterlängtade studsmattan. Tomten lämpar sig för den trädgårdsintresserades egna odlingar, här ges även möjlighet att förvekliga inköpet av ett växthus för odling av mer exotiskodling! Med ett promenadavstånd om ca 5-6 minuter ligger Starbo Parklek, en populär lekpark med allt som ett mindre barn kan önska sig. Starbo Parklek är den självklara samlingsplatsen för områdets leksugna barn, i anslutning till parken finns generösa plana gräsytor för bollspel och lek utan inslag av biltrafik. Ytterligare vardagslyx är det korta promenadavståndet till förskolor, skolor och Spånga Torg med en mångfald av butiker och fantastiska kommunikationer vilket gör vardagspusslet lätt att lägga. Från Spånga station till Odenplan reser man på ca 10 minuter, åker man vidare till Stockholms Central tar resan totalt ca 14 minuter. Välkommen till Gungbrinken 12!

Mer om mäklarna